Pasiunea pentru cosmetice şi frumuseţe am moştenit-o cu siguranţă de la mama mea. Primele mele amintiri legate de ritualurile ei de înfrumuseţare sunt şi acum foarte vii. Îmi amintesc perfect cum îşi aplica puţin parfum în spatele urechii din sticluţele preţioase cu ornamente Gallé, cum imediat ce îşi aplica rujul roşu parcă tot chipul i se lumina, şi cum linia neagră trasată cu dermatograf la baza genelor îi făceau ochii să pară şi mai expresivi.

Când am mai crescut puţin, mama a început să mă ia cu ea în vizite la doamna Carmen. Era o adevărată sărbătoare când o vizitam pe doamna Carmen căci dânsa avea un catalog frumos cu multe produse de machiaj, parfumuri şi creme pe care mama îl consulta, alegea produsele care îi plăceau şi apoi le putea lua acasă sau mai trebuia să aştepte câteva zile pentru ele.

Însă partea mea preferată era testarea rujurilor.  Doamna Carmen avea un mic portfard cu rujuri în miniatură pe care eu şi mama mea le testam. Avea atâtea culori doamna Carmen, că nici nu mă miră că mama avea nevoie de ajutorul meu pentru a se decide ce nuanţă să aleagă. Dacă eram cuminte, primeam şi eu cadou un mini-rujuleţ pe care mama mă lăsa să îl port la diferite aniversări şi onomastici în familie.

Doamna Carmen era consultant Oriflame şi stătea la trei străzi distanţă de casa noastră. Chiar şi acum când trec pe lângă blocul în care locuia, retrăiesc aceeaşi emoţie pe care o încercam de fiecare dată când mergeam în vizită la dânsa. Şi au trecut aproape 20 de ani de atunci…

20-ani-oriflame

Oriflame nu a dispărut nici acum din viaţa mea. Îmi amintesc că acum câţiva ani am primit cadou din partea mamei mele un ruj superb într-o nuanţă intensă de roşu-corai care fura toate privirile celor din jur atunci când păşeam într-o încăpere. Ba chiar, o colegă jurnalistă a venit la mine după o conferinţă de presă şi m-a întrebat ce ruj port. I-a plăcut atât de mult nuanţa încât a căutat-o luni întregi, dar nu a găsit-o aşa că i-am dăruit rujul meu. Doar despre asta este vorba în Oriflame, nu? Despre împărtăşirea frumuseţii.

M-am emoţionat foarte tare amintindu-mi şi povestindu-vă vouă prima mea întâlnire cu produsele Oriflame şi tocmai din acest motiv aş vrea să vă întreb: pe voi ce amintiri vă leagă de acest brand?

Pentru că Oriflame România împlineşte 20 de ani vă invit să accesaţi platforma specială unde puteţi împărtăşi amintirile voastre, puteţi afla povestea scrisă în două decenii şi vă puteţi bucura de experienţa #20AniOriflame şi de produsele oferite spre testare. Mai multe surprize veţi descoperi singure!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *