PAULAS-CHOICE-BLUSH-IT-ON-CONTOURVă anunţ cu bucuria unui copil care tocmai a primit jucăria pe care şi-o dorea că am primit să testez în exclusivitate cu cu câteva zile înainte de lansare noua paletă de blush & contour Paula’s Choice Blush It On Contour Palette. De mâine va fi disponibilă pe site-ul Paula’s Choice România chiar AICI, aşa că dacă v-o doriţi trebuie să vă grăbiţi pentru că este în ediţie limitată!

Paula’s Choice Blush It On Contour Palette este un produs foarte practic atât pentru make-up artişti, cât şi pentru doamnele pasionate de machiaj. Ca să nu mai adaug că este un deal foarte avantajos: 189 lei pentru 4 farduri de obraz + o pudră iluminatoare + o pudră bronzantă pentru conturare.

 

Ambalaj

Primul detaliul care mi-a atras atenţia legat de acest produs este ambalajul pe care l-aş caracteriza extrem de practic. Paleta are dimensiuni destul de mici chiar dacă pastilele de pudră au fiecare câte 3gr, o oglindă destul de mare şi este foarte uşor de folosit şi transportat. Sunt sigură că make-up artiştii deja sunt cu degetul pe butonul de „adaugă în coş”.

PAULAS-CHOICE-BLUSH-IT-ON-CONTOUR

Culoare

Primul impuls legat de paletă atunci când am văzut culorile a fost: ce bine că are nuanţe potrivite şi pentru toate tonurile de piele!

Cele 6 culori sunt foarte bine alese şi combinaţia aleasă pentru această paletă nu este deloc întâmplătoare.

PAULAS-CHOICE-BLUSH-IT-ON-CONTOUR-PALETTE-

Pearl – o pudră iluminatoare ivoire cu tonuri calde și irizații de roz opalescent

Bronze –  o pudră bronzantă mată de culoare bej, cu subton cald potrivit pentru tenurile deschise până la tenuri mediu-închise.

Delicate Coral – un roz-piersică intens

Dusty Rose – naunţa clasică de roz cald

Peony – o nuanţă de roz intens

Soft Mauve – o nuanţă intensă de roz-mov cu subton albastru. Just gorgeous!

PAULAS-CHOICE-BLUSH-IT-ON-CONTOUR-PALETTE

Textură

Textura pudrelor cred că este detaliul care îmi place cel mai mult la această paletă! Mă aşteptam să fie o paletă clasică cu pudre mate, destul de rigidă şi cu fall-out. Însă nu este deloc cazul. Pudrele din paleta  Paula’s Choice Blush It On Contour Palette sunt mate, dar au o textură satinată, uşor cremoasă ce le face să fie uşor de luat pe pensulă şi să alunece/adere foarte cu uşurinţă pe piele. Pe scurt, să-ţi aplici blush-ul şi să-ţi sculptezi chipul devine o joacă de copii!

Concluzii

Ca o primă impresie după doar câteva utilizări, să ştiţi că îmi place foarte mult noua paletă Paula’s Choice Blush It On Contour Palette. Este o investiţie foarte bună atât pentru make-up arti şti, dar şi pentru orice persoană pasionată de machiaj. Păcat că este în ediţie limitată şi nu ne putem bucura în permanenţă de acest produs.

V-ar plăcea să vedeţi un video în care folosesc această paletă?

Preţ: 189 lei

Se poate comanda doar online, AICI.

paulas-choice-blush-palette

Comentariile la 5 despre “Primele impresii despre Paula’s Choice Blush It On Contour Palette + swatch

 1. Deena spune:

  Woaaaa, chiar arata foarte fain nuantele. Singura cu semne de intrebare pentru mine ar fi nuanta de bronzer. Nu stiu de ce dar cred ca ar fi cam porto-rosiatica pe pielea mea. Pearl in schimb ma fascineaza. Trebuie sa ma potolesc cu obsesia pentru iluminatoare, jur!:) Nuantele de blush sunt toate foarte purtabile zic eu. Imi place cum arata paletuta asta, chiar cred ca ar fi o investitie buna pentru oricine!

 2. bysunshinecom spune:

  Wow, ce frumoasa e paletuta!

  1. Yessss…am facut o obsesie pt Delicate Coral 😀

 3. iMonica spune:

  E completa trusa de blush. Are tot ce am nevoie (portocaliu, contur, roz si mov) si sunt si mate culorile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *