PAULAS-CHOICE-BLUSH-IT-ON-CONTOURVă anunţ cu bucuria unui copil care tocmai a primit jucăria pe care şi-o dorea că am primit să testez în exclusivitate cu cu câteva zile înainte de lansare noua paletă de blush & contour Paula’s Choice Blush It On Contour Palette. De mâine va fi disponibilă pe site-ul Paula’s Choice România chiar AICI, aşa că dacă v-o doriţi trebuie să vă grăbiţi pentru că este în ediţie limitată!

Paula’s Choice Blush It On Contour Palette este un produs foarte practic atât pentru make-up artişti, cât şi pentru doamnele pasionate de machiaj. Ca să nu mai adaug că este un deal foarte avantajos: 189 lei pentru 4 farduri de obraz + o pudră iluminatoare + o pudră bronzantă pentru conturare.

 

Ambalaj

Primul detaliul care mi-a atras atenţia legat de acest produs este ambalajul pe care l-aş caracteriza extrem de practic. Paleta are dimensiuni destul de mici chiar dacă pastilele de pudră au fiecare câte 3gr, o oglindă destul de mare şi este foarte uşor de folosit şi transportat. Sunt sigură că make-up artiştii deja sunt cu degetul pe butonul de „adaugă în coş”.

PAULAS-CHOICE-BLUSH-IT-ON-CONTOUR

Culoare

Primul impuls legat de paletă atunci când am văzut culorile a fost: ce bine că are nuanţe potrivite şi pentru toate tonurile de piele!

Cele 6 culori sunt foarte bine alese şi combinaţia aleasă pentru această paletă nu este deloc întâmplătoare.

PAULAS-CHOICE-BLUSH-IT-ON-CONTOUR-PALETTE-

Pearl – o pudră iluminatoare ivoire cu tonuri calde și irizații de roz opalescent

Bronze –  o pudră bronzantă mată de culoare bej, cu subton cald potrivit pentru tenurile deschise până la tenuri mediu-închise.

Delicate Coral – un roz-piersică intens

Dusty Rose – naunţa clasică de roz cald

Peony – o nuanţă de roz intens

Soft Mauve – o nuanţă intensă de roz-mov cu subton albastru. Just gorgeous!

PAULAS-CHOICE-BLUSH-IT-ON-CONTOUR-PALETTE

Textură

Textura pudrelor cred că este detaliul care îmi place cel mai mult la această paletă! Mă aşteptam să fie o paletă clasică cu pudre mate, destul de rigidă şi cu fall-out. Însă nu este deloc cazul. Pudrele din paleta  Paula’s Choice Blush It On Contour Palette sunt mate, dar au o textură satinată, uşor cremoasă ce le face să fie uşor de luat pe pensulă şi să alunece/adere foarte cu uşurinţă pe piele. Pe scurt, să-ţi aplici blush-ul şi să-ţi sculptezi chipul devine o joacă de copii!

Concluzii

Ca o primă impresie după doar câteva utilizări, să ştiţi că îmi place foarte mult noua paletă Paula’s Choice Blush It On Contour Palette. Este o investiţie foarte bună atât pentru make-up arti şti, dar şi pentru orice persoană pasionată de machiaj. Păcat că este în ediţie limitată şi nu ne putem bucura în permanenţă de acest produs.

V-ar plăcea să vedeţi un video în care folosesc această paletă?

Preţ: 189 lei

Se poate comanda doar online, AICI.

paulas-choice-blush-palette

Comments

comments