Conform unor studii recente realizate de IPSOS se pare că 80% dintre români au probleme dentare şi doar 30% mai au toţi dinţii naturali, făcând România să fie pe primul loc în Europa privind numărul de persoane care se simt jenate de aspectul estetic al danturii.

logo-DentalOne CenterDin acest motiv, Clinica Dental One a lansat campania ”Îţi pregătim zâmbetul pentru primăvară” ce se traduce printr-un program de depistare a problemelor de estetică dentară ce constă în oferirea unui pachet gratuit de servicii de estetică dentară tuturor femeilor care îşi fac programare în perioada 1-31 martie 2016.

”Zâmbetele sunt contagioase şi au efecte benefice asupra sănătăţii, aşa cum au arătat şi câteva studii efectuate în ultimii ani. Atunci când zâmbim, în creier se secretă dopamine, endorfine şi serotonină, lucru care duce la relaxarea corpului şi la scăderea tensiunii arteriale. Mulţi oameni se tem să zâmbească însă din cauza faptului că sunt ruşinaţi de dantura lor. Este păcat. Partea de estetică dentară a evoluat atât de mult încât aproape orice problemă de ordin estetic are acum o rezolvare, trebuie doar să ne adresăm unui specialist”, a declarat dr. Remus Stratulat, expert estetică dentară.

dr. Remus Stratulat 2

În plus, ce mai este fain legat de această clinică este atmosfera total relaxată ce îţi aminteste de căldura propriei sufragerii unde chiar nu miroase absolut deloc a dentist. Însă nu pentru atmosferă mergi la dentist, ci pentru că eşti în căutarea unui medic care să îţi rezolve problemele. Şi a unei clinici foarte bine dotate. Iar la Clinica Dental One vei găsi aparatură ultimă generaţie. Mai mult, Dental One pune la dispoziţia clienţilor o inovaţie tehnologică ce transpun privitorul într-o realitate virtuală pe durata tratamentelor stomatologice, pentru a se destinde. Aceştia pot urmări videoclipuri 3D şi imagini 2D, uitând practic că se află pe scaun la stomatolog.

 DSC_0246

Trebuie să ştiţi că Dental One pune la dispoziţia pacienţilor servicii dentare premium personalizate, bazate pe expertiza celor mai buni medici stomatologi şi a celor mai noi tehnologii. Printre acestea se numără tehnologia Waterlase bazată pe laser şi pulverizarea cu apă, o inovaţie în stomatologia modernă care înlocuieşte uneltele tradiţionale şi permite realizarea procedurilor dentare fără freza sau anestezie.

dr.2

Toate doamnele şi domnişoarele care doresc să beneficieze de acest pachet gratuit de servicii îşi pot face programare online pe: http://www.dentalonecenter.ro/pachet-pentru-femei sau la numărul de telefon 0744 859 032. De asemenea, acest program poate fi un cadou inspirat pentru o femeie dragă din viaţă fiecăruia: mamă, bunică, soră, prietenă sau iubită.

 

 

Comments

comments