Aveţi tot dreptul din lume să-mi reproşaţi că absentez de pe blog ceva mai mult decât de obicei, însă promit să mă revanşez şi să vă arăt proiectele minunate în care sunt implicate (sau măcar o parte dintre ele). Unul dintre ele este şedinţa foto pentru colecţia AW 2014/2015 “Pique” by Dana Tănase şi sunt foarte, foarte încântată că am făcut parte din echipă şi că am văzut piesele în avanpremieră căci sunt mi-nu-na-te!

Am descoperit-o pe Dana Tănase în salonul Tribute by George Soare când o rochie feminină cu o balerină pictată pe ea mi-a atras atenţia. Sunt pur şi simplu înnebunită după balerine şi toate detaliile ce ţin de acest dans, aşa că ideea Danei de a picta balerine pe haine mi s-a părut genială! Şi vă spun sincer că nu oricine ar putea face asta, căci Dana reuşeşte să transmită o stare, o emoţie şi sa te facă să visezi cu ochii deschişi.

Veţi descoperi singure că noua colecţie toamnă-iarnă 2014-2015 “Pique” by Dana Tănase, dezvăluie mai mult decât o selectie de piese vestimentare realizate în ediţii limitate, care oferă multiple soluţii de stilizare atât pentru ţinutele casual de zi, cât şi pentru ieşirile de tip cocktail sau la o reuniune cu tentă festiva. “Pique” by Dana Tănase reaminteşte de graţia şi eleganţa care nu ţin cont de tendinţele sezoniere şi care nu îşi pierd strălucirea după o seară în lumina reflectoarelor. Siluetele balerinelor, lait-motivul creaţiilor Danei Tănase, par ca sunt însufleţite, nu doar pictate în tuşe fine pe decupajele din piele, încadrate asemenea unor tablouri, de “rame” atipice: mici elemente metalice, ce îşi găsesc corespondentul în fermoarele generoase integrate în design-ul pieselor vestimentare.

Detaliile sunt cele care conferă farmec creaţiilor colecţiei: căptuşeala din mătase roşie a mantourilor din stofă de lână în nuanţe neutre, tivurile asimetrice ale maletelor şi bluzelor din bumbac, fronseurile discrete concepute ca şi contrapunct pe rochiile maxi, sistemele de închidere plasate longitudinal de-a lungul părţilor din spate a pieselor vestimentare (facilitează purtarea, conferă versatilitate şi o notă de originalitate).

Nota de distincţie este conferită şi de materialele folosite: de la bumbacul de cea mai bună calitate, care îşi menţine culoarea şi care nu se deformează în urma procesului de spălare, utilizat în realizarea rochiilor midi sau maxi, până la pielea fină în nuanţe de beige, verde, lila, fuchsia şi negru sau tulle-ul excepţional din care sunt realizate rochiile de cocktail sau fustele midi ample.

Piesele colecţiei “Pique” by Dana Tanase pot fi comandate la showroom-ul designerului (tel: +40722509046 şi e-mail: atelier@danatanase.com), iar în curând vor fi disponibile şi online AICI şi AICI.

 

Credite foto campanie colecţie “Pique by Dana Tanase:

Fotograf – Miruna Minculescu (FotografulTau.ro)

Model: Alexandra Damian (One Models)

Styling&Concept – Adina Necula

Make-up – Ioana Dumitrache

Încălţăminte – CONDUR by alexandru

 Pique by Dana Tanase 1

Pique by Dana Tanase 2

Pique by Dana Tanase 3Pique by Dana Tanase 4

Pique by Dana Tanase 5Pique by Dana Tanase 6

Pique by Dana Tanase 7Pique by Dana Tanase 8

Pique by Dana Tanase 9

Pique by Dana Tanase 10

Ce părere aveţi despre colecţie şi make-up-ul colecţiei? 😀

 Ioana Dumitrache makeup

Ioana Dumitrache machiaj

Ioana Dumitrache makeup2

Comentariile la 3 despre “Make-up pentru colecţia “Pique” by Dana Tănase. Vă place?

  1. Mara spune:

    Felicitări, Ioana! Un machiaj superb realizat. Mă bucur că ai parte de atât de multe realizări, Te urmăresc cu mult drag și mă bucur de evoluția ta pe care o dezvălui la fiecare postare. Mă inspiră foarte mult colecția, shooting-ul și locul ales, mi-aș dori să particip și eu cândva la așa ceva sau cel puțin la un machiaj fabulos demn de o poveste în imagini. Evident, tu să fii cea care să-mi realizeze un asemenea machiaj. Încă o dată BRAVO pentru toate lucrurile frumoase pe care le faci! Te îmbrățișez cu drag

    1. Multumesc Mara! Sper sa avem ocazia sa ne intalnim. Te puup!

  2. pixie spune:

    Geniale tinutele si felicitari pt machiaj 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *