Eram într-o zi cu Cristina în maşină. Probabil ne duceam sau ne întorceam de la un eveniment de beauty, nici nu mai ţin minte exact. Însă acela a fost momentul în care am căzut amândouă de acord că avem o comunitate de beauty bloggers foarte frumoasă şi în continuă expansiune ce merită să socializeze mai mult şi să se întâlnească mai des. O singură întâlnire pe an (December Beauty Bloggers Meeting) nu mai era suficientă.

Şi aşa a început un mic brain storming condus de propriile dorinţe. Ne-am gândit că ar fi frumos să facem o petrecere în grădină, vara. Apoi ne-am amintit cât de mult ne-a plăcut evenimentul de lansare Rimmel London Scandal’eyes găzduit în grădina 2activePR şi că ar fi locul perfect pentru întâlnirea noastră. Deja visam cu ochii deschişi la un garden party ca-n filmele britanice când ne-am dat seama că acest proiect nu trebuia să rămână doar la stadiul de idee. Ca să nu mai spun că până am ajuns la destinaţie avea şi un nume „Beauty Bloggers Summer Party”.

Pentru că voiam ceva diferit de conceptul #DBBM, ne-am dat seama că aveam nevoie şi de un sponsor care să susţină iniţiativa noastră şi care să transforme în realitate toate dorinţele noastre. Gândul ne-a zburat imediat la brandurile COTY pe care noi le iubim şi astfel ideea noastră prindea contur. Însă  totul era doar la nivel teoretic şi nu ştiam cum vor primi brand managerii propunerea noastră.

Primul pas a fost să îi scriem Andreei Moritz de la 2activePR. Speram să îi placă ideea noastră şi să ne susţină mai departe. Şi nu doar că i-a plăcut, dar a făcut din asta o prioritate şi s-a străduit să ne îndeplinească fiecare dorinţă. Tot ce ştiu este că cei de la COTY au iubit ideea şi că aproape două luni mai târziu, pe 19 iunie la ora 18:30, 31 dintre cele mai active şi talentate beauty bloggers din România s-au întâlnit în grădina 2activePR.

Beauty Bloggers Summer Party powered by COTY este unul dintre cele mai frumoase evenimente la care am participat ever şi nu o spun de dragul de a înfrumuseţa textul, ci pentru că aşa simte fiecare celulă a mea. De cum am păşit în grădină am fost fermecată de peisajul idilic creat special pentru noi: baloane şi paglici colorate, bujori parfumaţi şi o măsuţă de toaletă cum fiecare dintre noi visează să aibă pe care ne aşteptau cele mai noi (şi mai rezistente) rujuri Astor, pe alta găseai noile luciuri de buze Rimmel London Oh, my gloss! şi pastelatele oje din colecţia Rita Ora. Bineînţeles că nu am ratat nici măsuţa unde puteai să-ţi faci manichiura cu noile oje OPI Infinite Shine – am ales un roz delicios pe care l-am asortat rochiei mele înflorate din colecţia de vară C&A.

Summer-Beauty-Bloggers-Party-powered-by-COTY5

Summer-Beauty-Bloggers-Party-powered-by-COTY Summer-Beauty-Bloggers-Party-powered-by-COTY4 Summer-Beauty-Bloggers-Party-powered-by-COTY3 Summer-Beauty-Bloggers-Party-powered-by-COTY2 Ioana-Dumitrache,Andreea-Moritz, Critina-Pavel Ioana-Dumitrache-Anda-Zelenca-Cristina-Pavel

Ah, şi nu v-am spus că am avut un dress code vesel, perfect pentru un garden party: floral print. Nu-i aşa că s-a potrivit perfect decorului de poveste?

koko-iguanitza-Summer-Beauty-Bloggers-Party-powered-by-COTY koko-ioana-dumitrache-denisa larisa-ioana-dumitrache-cristina-Summer-Beauty-Bloggers-Party-powered-by-COTY opi-Summer-Beauty-Bloggers-Party-powered-by-COTY Summer-Beauty-Bloggers-Party-powered-by-COTY 16 Summer-Beauty-Bloggers-Party-powered-by-COTY 17 Summer-Beauty-Bloggers-Party-powered-by-COTY 19 Summer-Beauty-Bloggers-Party-powered-by-COTY 20 Summer-Beauty-Bloggers-Party-powered-by-COTY 21 Summer-Beauty-Bloggers-Party-powered-by-COTY 22 Summer-Beauty-Bloggers-Party-powered-by-COTY 23

Adela-Manolache-Alina-Barbu-Summer-Beauty-Bloggers-Party-powered-by-COTY Adina-Vlad-Camelia-Zota-Summer-Beauty-Bloggers-Party-powered-by-COTYA fost o petrecere extrem de reuşită şi nu o spun doar pentru că ideea îmi aparţine, căci meritul reuşitei aparţine în totalitate al agenţiei 2activePR şi al partenerului nostru COTY, ci pentru că atmosfera de petrecere a fost una foarte veselă, relaxantă, unde fiecare dintre noi s-a simţit în largul său şi a avut ocazia să socializeze cu colegele de breaslă.

Adina-Vlad-Ioana-Dumitrache Denisa-Luntraru-Summer-Beauty-Bloggers-Party-powered-by-COTY Ioana-Dumitrache-Cristina-Pavel Ioana-Dumitrache-Summer-Beauty-Bloggers-Party-powered-by-COTY Laura-Musuroaea-Summer-Beauty-Bloggers-Party-powered-by-COTY Adina-Vlad-Camelia-Zota-Summer-Beauty-Bloggers-Party-powered-by-COTY Adela-Manolache-Alina-Barbu-Summer-Beauty-Bloggers-Party-powered-by-COTY

Nu voi putea uita evenimentul Summer Beauty Bloggers Party powered by COTY şi dintr-un motiv extrem de personal: acela a fost momentul primei mele întâlniri cu noul parfum GUESS Dare.  La petrecere a fost pe buzele tuturor, iar în aer pluteau notele sale fructate de kumquat, cocos, flori de măr şi lămâi. M-am bucurat că am putut lua această aromă cu mine acasă şi de atunci suntem de nedespărţit. De mult nu mi s-a mai întâmplat să fiu atât de fascinată şi de îndrăgostită de un parfum. Cu siguranţă vara mea va fi creionată pe acordurile dulci GUESS Dare.

Guess-Dare Guess-Dare2

Scopul Beauty Bloggers Summer Party powered by COTY este de a întări legăturile dintre beauty bloggers şi de susţine dezvoltarea acestei nişe, şi mai ales facilitarea relaţiei cu brandurile favorite. Prin acest tip de evenimente urmărim să aducem recunoaştere celor mai active beauty bloggers, dar şi să ajutăm blogurile mai noi să se integreze în această comunitate. Şi consider că print acest eveniment COTY a demonstrat că doreşte să fie parte activă în demersul nostru.

Mulţumesc Rimmel London, OPI, Astor, Guess şi Sally Hansen – pe scurt, COTY România – şi 2activePR pentru această petrecere de poveste de care îmi voi aminti cu drag întotdeauna!

Vă las cu o grămadă de fotografii haioase şi frumoase, iar dacă vreţi mai multe instantanee simpatice de la petrecere urmăriţi pe Instagram hashtag-urile: #bbsp15, #cotylovesbloggers şi #beautybloggersparty.

Summer-Beauty-Bloggers-Party-powered-by-COTY 15

Summer-Beauty-Bloggers-Party-powered-by-COTY 12 Summer-Beauty-Bloggers-Party-powered-by-COTY 11 Summer-Beauty-Bloggers-Party-powered-by-COTY 10 Summer-Beauty-Bloggers-Party-powered-by-COTY 9 Summer-Beauty-Bloggers-Party-powered-by-COTY 8 Summer-Beauty-Bloggers-Party-powered-by-COTY 7 Summer-Beauty-Bloggers-Party-powered-by-COTY 6

Faţa mea când întreb dacă trebuie să dau înapoi un produs care îmi place mult. În cazul de faţă noul ruj ultra-rezistent Astor.

Ioana-Dumitrache-gloss

 IMPORTANT! daca ai un blog de beauty, te invit sa completezi acest formular cu datele tale. Vreau sa fac o baza de date pentru viitoarele evenimente 🙂

Comentariile la 18 despre “Povestea Beauty Bloggers Summer Party powered by COTY

 1. Anca B spune:

  Ce amuzant e GIF-ul. :)) „Chiar trebuie sa-l dau inapoi? Sigur? Biiiiine!”

  1. Cine a zis ca l-am dat inapoi? :-„

 2. Anda Zelenca spune:

  A fost suuuuuper si abia astept sa va vad iar! <3 Hugs!

  1. Te asteptam la Bucuresti, hai muta-te mai repedeee <3

 3. Iulia spune:

  Foarte frumos, felicitări pentru inițiativă! :-*

 4. Georgia spune:

  A fost superb, Ioana, felicitari pentru idee si pentru organizare! O petrecere de vara ideala! ♥ M-am bucurat mult sa fiu alaturi de voi!

  1. Si eu m-am bucurat mult sa te revad. Te pup

 5. Cred ca a fost o petrecere pe cinste, ati avut o echipa grozava! Felicitari si la tot mai multe initiative de acest gen!

  1. Intr-adevar, am avut un partener exceptional iar asteptarile noastre au fost cu mult depasite. Te pup si abia astept sa ne revedem!

 6. Denisa Sima spune:

  A fost foarte frumoooos si m-am simtit foarte bine ^.^

  1. Ma bucur foarte tare! Sper ca ai cunoscut fete noi 😀

 7. iguanitza spune:

  Tare frumos a fost, ti-am mai spus, iti spun si acum. Te pup <3

  1. Ma bucur ca a meritat sa vii de la Cluj pentru petrecerea noastra. Abia astept sa ne revedem :*

 8. Dara spune:

  Te pup, Ioana! A fost minunat! :-*

  1. Ma bucur ca ti-a placut 😀

 9. Stefana spune:

  A fost minunat!! Multumesc mult de invitatie! Abia astept sa editez vlogul sa pun si eu impresiile mele 😀 :* :*

  1. Abia astept si eu sa vad vlogul tau 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *