Dupã cum vã povesteam aici, vinerea trecutã a avut loc finala concursului Make-Up Masters Sephora 2012, în parteneriat cu Dior. În cadrul concursului au participat cei mai buni şase make-up artişti Sephora (au fost 142 înscrişi în competiţie), selecţionaţi din întreaga reţea de magazine:  Andrei Ionescu, Roberta Nicolae, Madalina Rafaila, Laura Junc, Aura Ursu, Cristina Enache

Competiţia s-a desfăşurat sub privirile presei şi a vizitatorilor într-un cadru special amenajat în zona Fountain Atrium din Băneasa Shopping City, iar atmosfera a fost întreţinutã de frumoasa Cãtãlina Grama.

Tananna…şi acum sunt atât de încântatâ sã vã dezvãlui în premierã tema colecţiei toamnă-iarnă Dior 2012: Golden Jungle – luxul junglei urbane împins la extrem, care a reprezentat şi tema machiajelor din concurs. Colecţia verii de la Dior o puteţi vedea aici (ştiti cã am o slabiciune pentru Dior :D)

Juriul a fost compus din reprezentanţi Sephora şi Dior, iar invitat special a fost  Make Up Artistul Internaţional Dior, Carole JAGU – o prezenţã superbã, de la care am învãţat foarte multe.

Locul I a fost câştigat de Laura Junc din Arad, iar ea va reprezenta România la competiţia internaţionalã de la Paris. Mi-a plãcut machiajul Laurei, dar preferatul meu a fost cel executat de Roberta Nicolae (Bucureşti), câştigãtoarea locului II.  Locul al III-lea şi premiul juriului special (Diana Enciu, Alina Tãnasa, Bianca Nuţu şi eu) a fost adjudecat de cãtre Andrei Ionescu din Bucureşti.

Iar acum vã las cu pozele! 😀

Locul I – Laura Junc

Locul II – Roberta Nicolae

Locul III şi premiul juriului special – Andrei Ionescu

Credit foto: Sebastian Enache, Ionuţ Staicu si Alex Conu.

Concursul Make-Up Masters este o iniţiativă Sephora de formare profesională a consilierilor din magazine pentru a deveni experţi în machiaj.

Concursul îşi propune să încurajeze şi să motiveze talentele Sephora în toate ţările. Pe parcursul concursului potenţialul concurenţilor este dezvoltat printr-o serie de traininguri de specializare. Nu este vorba doar de motivaţia de a da rezultate mai bune în muncă, este de asemenea, o schimbare plăcută de atmosferă, o formă de divertisment şi, totodată un eveniment plin de emoţie.

PS: Dacã v-a placut acest articol puteţi sã mã sustineti cu un vot aici. Mai întâi trebuie sã daţi like paginii de Facebook L’Oreal Paris România, dacã nu aţi fãcut-o deja. Vã mulţumesc!

Comments

comments