Ştiu că ziua de Valentine’s Day este un subiect sensibil şi destul de controversat, însă eu fac parte din categoria oamenilor care aleg să profite de orice ocazie ca să fie mai bucuroşi, să dăruiască şi să facă surprize frumoase celor dragi şi să petreacă indiferent dacă este vorba de Crăciun, Halloween, Valentine’s Day, Dragobete sau 1 mai, adică o sărbătoare pur românească sau de import. Este alegerea mea şi sunt (mai) fericită cu ea.

Joia trecută, chiar înainte de Ziua îndrăgostiţilor, am călcat pentru prima dată (şi cu siguranţă nu va fi ultima) pragul salonului Yvonne din Promenada Mall (nivel -1). În perioada 13-16 februarie au avut o ofertă specială şi au oferit discounturi pentru ritualul special de îngrijire Moroccanoil.

Voi ştiţi că am o slăbiciune pentru locurile cochete, iar salonul Yvonne decorat în stil baroc cu influenţe shabby chic, este exact pe placul meu. Iar dacă locul este populat numai de oameni talentaţi, căci nu se putea altfel având în vedere că echipa este condusă de reputatul hairstylist Răzvan Dobrescu,  atunci am toate motivele pentru a-l include pe scurta mea listă cu saloane preferate.

moroccanoil

Şi dacă tot suntem la capitolul liste, vă anunţ că am mai adaugat un hairstylist preferat. Este vorba de Cristi, cel care s-a asigurat că voi experimenta ritualul special de îngrijire Moroccanoil aşa cum se cuvine. Mi-am propus să mă relaxez total şi să mă bucur de călătoria olfactivă oferită de aroma inconfundabilă Moroccanoil până când voi păşi afară din salon. Însă un detaliu mi-a atras atenţia în mod special şi m-a trezit din starea de reverie în care mă adâncisem graţie mişcărilor delicate şi relaxante  aplicate de Cristi scalpului meu: după dubla şamponare a părului, se aplică masca de hidratare şi reparare a părului care se lasă să acţioneze cel puţin 5 minute şi care trebuie îndepărtată complet, iar spre deosebire de alte branduri de îngrijire a părului, ritualul Moroccanoil presupune aplicarea balsamului la final, după mască. Uff, eu nu ştiam şi acasă faceam greşit lucrurile!

Toată această experienţă senzorială s-a încheiat cu o coafură exact pe placul meu: bucle lejere care să îmi încadreze perfect chipul pentru care s-au folosit produse de styling Moroccanoil. Cristi este un hairstylist talentat şi extrem de pasionat, aşa că vă recomand să vă lăsaţi cu încredere pe mâinile lui. Dar mai bine vă las pe voi să vă hotărâţi

Comentariile la 5 despre “Răsfăţ înainte de Valentine’s Day

 1. Special Koko spune:

  You look beautiful, as always :*

 2. nelida spune:

  Imi place foarte mult coafura rezultata.Iti sta super cu bucle,un look romantic.

 3. Beabubi Beatrice spune:

  buclele sunt perfecte si iti vin de minune! esti o frumoasa!

 4. Arati minunat, multumesc de pont, poate imi fac timp sa trec sieu pe la ei!

 5. Camy spune:

  Iti sta foarte bine! :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *