Nu îmi amintesc exact când l-am întâlnit prima dată pe Tase, însa ştiu foarte bine că mi-a lăsat impresia unei persoane foarte calde şi prietenoase, extrem de pasionată de ceea ce face şi dornică să împărtăşească din experienţa lui cu ceilalţi. De-a lungul timpul însă, m-am convins că nu este vorba numai despre o mare pasiune, ci şi despre o pregătire solidă (a absolvit Kruger Brent Agency) şi peste 10 ani de experinţă în domeniu care se traduce prin şedinţe foto, filme şi videoclipuri, dar şi activitate didactică. Iar după ultimele experienţe pe care le-am avut, m-am convins că puţini oameni sunt făcuţi să predea machiaj, iar Tase este cu siguranţă unul dintre aceste persoane.

Acum îl găsiţi în rolul de trainer al Şcolii de machiaj Adhara (Str. Tudor Vianu, Nr. 10), dar şi de ambasador al brandului Numeric PROof. Aş putea să vă povestesc încă o zi şi jumătate despre Tase, însă va trece Valentine’s Day de tot până atunci iar eu vreau să profitaţi la maxim de sfaturile lui.

Do’s

 1. Întotdeauna înainte de aplicarea machiajului trebuie să îţi hidratezi tenul cu o cremă uşoară adaptată tipului de ten.

Tips: Chiar dacă tenul este foarte uscat să nu foloseşti o cremă grasă pentru că îţi va dizolva fondul de ten sau se va aplica foarte greu, respectiv în pete.

 1. Este recomandat să foloseşti culori de ruj, gloss şi fard de obraz din aceeaşi bază cromatică cu culoarea părului.

Tips: Pentru brunte sau persoane cu păr foarte închis se recomandă folosirea acestor produse în funţie de fototipul de piele. De exemplu: pentru pielea alb-roz se recomandă pentru a echilibra pigmentul pielii nuanţe care conţin galben, portocaliu sau bronz; iar pentru cu pielea mai închisă la culoare şi cu pigment de galben se recomandă nuanţele de roz sau combinaţia de roz cu portocaliu.

 1. În cazul în care te pregăteşti pentru o cină romantică la care vrei să porţi ruj şi nu gloss, şi vrei să să se menţină pe tot parcusul cinei, colorează ambele buze pe toată suprafaţa lor cu un creion în culoarea rujului sau o nuanţă puţin mai închisă.
 2. Pentru ca machiajul să aibă un aspect natural după ce mascara şi/sau tuşul s-au uscat, hidratează faţa cu cateva pulverizări de apă termală sau spray fixator de machiaj.

Tips: Preferatele lui Tase sunt Face Mist cu Vitamina E de la The Body Shop şi Fix+ de la MAC.

 1. Dacă vrei ca faţa să arate foarte bine conturată fără să foloseşti bronzer sau blush în exces, poţi folosi fonduri de ten baton: culoarea mai deschisă pe centrul feţei şi culoarea mai închisă pe laterale feţei, sub pomete şi dacă este cazul pe lateralele nasului sau ale frunţii.

Tips: Fondurile de ten de tip baton preferate ale lui Tase sunt cele de la Numeric PROof în nuanţele Chestnut, Warm Beige, Warm Ivory şi Period.

 1. Nu uitaţi să zâmbiţi mult, doar este Valentine’s Day!

 

Don’ts

 1. Nu purta machiaj în exces doar pentru că este o ocazie specială: prea multă mascara sau gene false care nu au legătura cu forma ochilor, fond de ten cu acoperire maxima atunci când nu este cazul, sprâncene conturate prea grafic sau într-o culoare prea închisă.
 2. Nu te rezuma doar la nuanţe de roz în alegerea cromaticii machiajului doar pentru că este Valentine’s Day.
 3. Nu alege un anticearcăn în nuanţe foarte deschise (bej-roz) pentru a estompa cearcănele dacă nu au legătură cu pigmentul pielii tale.
 4. Nu folosi toate culorile pe care le ai într-o paletă de farduri doar de dragul de a folosi cât mai mult culori pe care le poţi asorta în parte cu fiecare obiect de îmbrăcăminte sau accesorii din ţinută.
 5. Nu aplica farduri pulbere pe pleoape după ce ai aplicat mascara sau tuş pentru că genele vor părea prăfuite, iar dunga de tuş creată se va estompa.
 6. Nu uitaţi regula de aur Less is more!

  

Şi machiajul meu de Valentine’s Day realizat, bineînţeles, de Tase:D

 

Comments

comments