În 1985 eu nu existam încă, dar mi-a povestit mama că rujul reprezenta un accesoriu tare adorat şi căutat de către femei. De ce vă spun de anul 1985 când eu m-am născut abia în 1988? Pentru că atunci a luat naştere unul dintre cele mai emblematice rujuri: Color Riche de la L’Oréal  Paris.

30-de-ani-color-riche

Astăzi L’Oréal  Paris Color Riche aniversează 30 de ani de obsesie pentru culoare, pigmenţi intenşi şi îngrijirea buzelor, şi ne invită să redescoperim frumuseţea cu 21 de nuanţe noi şi o formulă îmbunătăţită pentru o aniversare colorată …exact pe placul meu!

color-riche-30-ani

După cum bine ştiţi rujul este produsul meu preferat de machiaj. Mai precis rujul roşu, însă nu pot nega că îmi sclipesc ochii de fericire la nuanţe întense de fuchsia, oranj sau bordeaux. Şi sunt sigură că nu vă veţi îndoi de mine atunci când vă voi spune că de la mama mea am moştenit cochetăria. Doar de la ea am furat pe ascuns primul ruj care mi-a colorat buzele, şi tot ea a fost cea care mi-a dăruit primul produs de machiaj – primul meu ruj. Eu şi mama împărtăşim aceeaşi pasiune pentru frumos şi nu de puţine ori am rugat-o să îmi povestească cum stăteau lucrurile în acest domeniu în tinereţea ei. Ba chiar am rugat-o să îmi contureze imaginea femeii considerată frumoasă în tinereţea ei şi mama mi-a dat câteva repere foarte precise:

  1. O siluetă frumoasă, nu neapărat foarte slabă dar cu picioare frumoase.
  2. Să aibă părul lung şi bine îngrijit. Părul lung era foarte preţuit.
  3. Erau foarte apreciate fetele vesele şi cochete.
  4. Şi cele care erau cele mai apreciate erau femeile care aveau curajul să poate ruj roşu. Oare de ce nu mă surprinde acest fapt?

Eu v-am mărturisit în repetate rânduri că reperele frumuseţii în viziunea mea s-au schimbat destul de mult de când am studiat atent arta machiajului. Acum totul se traduce prin simetrii şi asimetrii, prin ochi expresivi şi buze pline, printr-un aspect îngrijit şi uşor cochet şi nu neaparat prin etichetele pe care ni le punem singuri. Şi cu atât mai puţin prin cele puse de cei din jurul nostru.

Şi pentru că suntem în plină aniversare Color Riche 30 de ani am pregătit alături de L’Oréal  Paris două surprize magice ce #RedescoperăFrumuseţea fiecăreia dintre noi.

Supriza #1

L’Oréal  Paris te invită să redescoperi frumuseţea şi ţi-a pregătit un concurs special pe pagina: http://color-riche.lorealparis.ro/ unde puteţi câştiga zilnic unul dintre cele două seturi de produse din colecţia Color Riche 30 de ani alături de o ramă foto foarte drăguţă.

Cum poţi participa? Foarte simplu:

  1. Postează pe Facebook sau Instagram o poza cu tine şi mama ta
  2. Foloseşte hashtagul #RedescoperăFrumusețea când postezi imaginea
  3. Pe lângă hashtag, adaugă în descriere şi cel mai drag aspect fizic sau obicei de înfrumuseţare pe care l-ai moştenit de la mama ta

Asigură-te că postarea ta este una publică! Doar aşa vom putea vedea folosirea hashtagului

Supriza #2

Supriza numărul doi este de fapt o provocare pentru bloggeriţe şi totodată un cadou. Le provoc pe Oana, Diana, Ştefana, Monica, Adina şi Adina să scrie un articol în care să povestească despre  idealurile de frumuseţe din tinereţea mamelor lor şi idealurile de frumuseţe de acum, şi să pună o poză cu ele şi ele şi cu mamele lor. Iar eu promit să le fac un widget frumos precum cel de mai sus. Dar să ştiţi că orice bloggeriţă este invitată să preia această provocare!

În plus, două dintre cele care acceptă provocarea #RedescoperăFrumuseţea vor fi premiate cu câte un set de produse din colecţia Color Riche 30 de ani.

Concursul se incheie pe 5 aprilie.

Abia aştept să citesc nişte poveşti ce #RedescoperăFrumusețea!

 

—-

Să ştiţi că am răscolit internetul în căutarea celor care au răspuns provocării mele şi am fost de-a dreptul încântată să citesc poveştile voastre şi ale mamelor voastre. Am rămas fascinată!

Mi-ar fi plăcut tare mult să pot oferi mai multe premii şi să nu mă limitez doar la două persoane pentru că mi se pare nedrept să las nepremiate atâtea poveşti frumoase, atâtea poveşti cu suflet!

Însă pentru că regulamentul trebuie respectat, doresc să le felicit pe Oana Stan şi Ştefana (The Pretty Blossoms) pentru poveştile lor frumoase.

AICI puteţi citi povestea Ştefanei, iar AICI pe a Oanei.

Vă mulţumesc tuturor!

 

 

Comments

comments