Nu ştiu dacă vă mai amintiţi, dar prin luna noiembrie m-a cuprins o dorinţă nebună de a slăbi. M-am mobilizat şi am început să merg la sală de 3 ori pe săptămână, eram mai atentă la ce mâncam şi la ce ore mâncam şi deja pe la jumătatea lunii decembrie rezultatele erau vizibile. Mă simţeam extraordinar, ba chiar începuse să îmi placă să fac sport şi suportam destul de bine efortul. A venit perioada Sărbătorilor în care am fost puţin mai permisivă decât în restul timpului, dar nu am deraiat foarte mult. Şi fix când urma să îmi reiau obiceiul sănătos de a face sport regulat, am făcut o criză de lombosciatică ce m-a ţinut la pat toată luna ianuarie. Nici nu vreau să îmi amintesc acea perioadă, însă în ultimele luni am făcut mai multe analize care mi-au dezvăluit nişte probleme de coloană de care nu eram conştientă şi care mi-au cam dat viaţa peste cap. Ideea este că încă nu pot face efort fizic, şi în niciun caz nu pot face ceea ce îmi doresc eu. După ce termin tratementele de recuperare, pot să introduc încet înotul, apoi alergatul şi într-un final pot să reiau şi antrenamentele mele preferate. Dar va dura. Şi când am realizat asta, am început imediat să-mi fac un plan B căci nu îmi doream să aştept atât de mult. Ştiam că am voie (şi chiar este recomandat) să ţin dietă, efort fizic pot face doar mic sau moderat, aşa că aveam nevoie de ceva care să compenseze lipsa efortului intensiv susţinut măcar până termin perioada de recuperare. Şi uite aşa m-am trezit în faţa raftului cu suplimente alimentare din farmacie.

xls-medical

Am ales XL-S Medical Fat Binder după o perioadă de cercetare despre ingrediente, efecte şi rezultate. XL-S Medical nu este o pastilă de slăbit, ci este un program eficient pentru controlul greutăţii, ce trebuie combinat cu o dietă echilibrată şi exerciţii fizice regulate. De fapt, eu m-am gândit că aceste suplimente mă vor ajuta, împreună cu un regim alimentar sănătos şi cu mulţi kilometri merşi pe jos, să am rezultate mai bune în dieta mea de slăbit. După ce m-am documentat foarte mult şi m-am consultat şi cu medicul de familie, am decis că ingredientul principal XL-S Medical Fat Binder – Litramine™- un complex de fibre omologate, dovedit clinic că înglobează grăsimile, fiind derivat dintr-o sursă naturală și organică, îmbogățită cu vitaminele liposolubile A, D și E – este o substanţă sigură  care ar aduce doar beneficii organismului. Conform site-ului  http://dietpill-reviews.co.uk/, Litramine™ este ca un fel de burete care nu lasă grăsimile din alimentele pe care le consumăm să se depună, ci le strânge şi conduce direct la eliminarea lor. De fapt, chiar a fost dovedit că XL-S Medical Fat Binder reduce cu până la 27% absorbția caloriilor provenite din grăsimile alimentare, fără efecte secundare. Acest supliment alimentar este un instrument eficient pentru pierderea și controlul greutății, atunci când este asociat cu o dietă săracă în calorii și activitate fizică regulată. Regulată, deci nu intensă – exact ce aveam eu nevoie!

xl-s-medical

Vă povestesc  toate acestea pentru că am postat pe Insta şi pe pagina de Facebook o poza cu pachetul meu de XL-S Medical pentru o lună în care v-am întrebat dacă aţi încercat acest supliment şi foarte multe dintre voi mi-aţi scris în privat şi m-aţi întrebat dacă voi scrie pe blog. Aşa că m-am hotărât să scriu pe blog. Nu vă condamn că aţi preferat să îmi daţi mesaje private, ştiu că nu este uşor să abordezi public acest subiect, căci şi mie mi-a luat ceva timp să îmi fac curaj să scriu aici. Însă mi-ar plăcea să putem schimba impresii, mai ales dacă aţi avut experienţe cu XL-S Medical, dar nu numai despre asta, ci despre orice ţine de procesul de slăbit. Eu iau 2 pastile de XL-S Medical după fiecare masă şi deja cred că au trecut aproape 10 zile de când iau. Încă nu am resimţit niciun efect secundar precum constipaţie sau diaree. Singurul lucru pe care l-am observat până acum este că mă satur mult mai repede şi mânănc mai puţin decât eram obişnuită să o fac. Abia aştept să treacă prima lună că să mă cântăresc şi să văd cu ce rezultate mă pot lăuda la voi!

 

Comentariile la 4 despre “XL-S Medical este noul meu ajutor în dieta de slăbit

 1. Cristina Pavel spune:

  e selectiv pe grasimi?

 2. Barmou Amany spune:

  Ce pret are ? Ai mai dat jos de cand le iei ?

 3. Laura L.Myrvold spune:

  Buna..da, aceiasi intrebare o am si eu..ce pret are si daca ai pierdut in greutate ?..de mult caut ceva care sa-mi diminueze pofta de mancare..asteptam parerea ta, multumim pentru review 🙂

 4. Ionela V. spune:

  Aveam si eu o intrebare legat de pastilele astea dar cand am vazut ca nu ai raspuns la celelalte dinaintea mea…ce rost mai are sa o adresez.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *