Nisip fin, soare, un ceai răcoros şi mirosul sărat al mării. Doar la asta mă puteam gândi sâmbăta trecută când am încheiat cu succes zi plină de machiaje speciale pentru clientele mele. Avantajul de a fi make-up artist este că îmi fac cu placere meseria. Însă nici nu mă pot bucura de un weekend întreg petrecut la mare. Însă în ciuda oboselii, duminică dimineaţă m-am urcat în maşină şi, alături de bunii mei prieteni, am pornit spre litoral.

Înainte de a căuta o plajă liniştită şi nu foarte aglomerată, am făcut o mică oprire la City Park Mall din Constanţa. Aflasem că au început reducerile de sfârşit de sezon (până la -70%!) şi cum mai am de cumpărat câteva lucruri pentru vacanţa în Grecia nu am putut rămâne indiferentă la ofertele tentante.

Ioana-Dumitrache-City-Park-Mall-2Prima oprire a fost la Marks&Spencer pentru că sunt în căutarea unui nou costum de baie şi a unui pareo. Însă nu doar costumele de baie sunt reduse, aşa că m-am apucat repede să scotocesc raioanele pline de fuste, rochii, cămăşi, bluze şi pantaloni cu preţuri mai mici şi cu 70% decât de obicei.

Până pe 20 august vizitatorii City Park Mall vor putea beneficia de oferte şi discounturi speciale în toate cele 150 de locaţii la gamele de accesorii, îmbrăcăminte, încălțăminte sau echipamente sport. În plus, cei care își fac cumpărăturile până pe 20 august vor fi răsplătiți cu premii atrăgătoare și vouchere oferite de City Park Mall. Ioana-Dumitrache-City-Park-MallLa cumpărături în valoare de minim 300 de lei vor primi instant un voucher în valoare de 30 de lei, pe care îl vor putea utiliza în magazinele preferate.

Iar cei care achiziționează produse cu valoare cuprinsă între 50 și 299 de lei vor câștiga instant un premiu surpriză. Pentru a intra în posesia premiilor, vizitatorii trebuie să prezinte bonurile de cumpărături la Info Desk unde vor fi ghidati de consilierii City Park Mall. Premiile instant ce pot fi câștigate sunt variate și aleatorii: vouchere în valoare de 50 lei care pot fi consumate la City Bistro Cafe, vouchere Subway în valoare de 6 lei și alte premii de vară atractive precum sticle termice și loțiuni de plajă.

Eu am avut o experienţă de shopping foarte plăcută şi liniştită la City Park Mall, iar ofertele foarte avantajoase nu m-au lăsat să plec cu mână goală acasă. Tocmai din acest motiv am pregătit pentru voi 3 ţinute romantice formate doar din piese aflate la reducere.

Ioana-Dumitrache-City-Park-Mall-Musette

Ioana-Dumitrache-City-Park-Mall-outfit

Ioana-Dumitrache-City-Park-Mall-Musette2

Ioana-Dumitrache-City-Park-Mall-outfit2

­­

Top Marks&Spencer: 89 lei de la 199 lei

Fustă Marks&Spencer: 179 lei de la 299 lei

Colier Zara: 45,90 lei de la 119,90 lei

Pantofi Musette: 299,4 lei de la 499 lei

Geantă Musette: 389,4 lei de la 649 lei

 

Ioana-Dumitrache-City-Park-Mall-LC-Waikiki

Ioana-Dumitrache-City-Park-Mall-LC-Waikiki-outfit

Ioana-Dumitrache-City-Park-Mall-Musette-bag

Tricou LC Waikiki: 39,95 lei (cu reducere 25%)

Fustă Marks&Spencer: 109 lei de la 249 lei

Tenişi LC Waikiki: 59,95 lei

Colier Stradivarius: 35,90 lei de la 45,90 lei

Geantă Musette: 299 lei de la 499 lei

Ioana-Dumitrache-City-Park-Mall-Marks-and-Spencer

Ioana-Dumitrache-City-Park-Mall-Marks-and-Spencer-outfit

Rochie Marks&Spencer: 169 lei de la 349 lei

Pantofi Zara: 149,90 lei de la 299,90 lei

Geantă Musette: 419, 30 lei de la 599 lei

Vă plac ţinutele propuse de mine?

 

CONCURS!

Participă la concurs şi City Park Mall te premiază! 3 norocoşi vor primi câte un voucher de cumpărături în valoare de 120 lei. Ce trebuie să faci:

  1. Răspunde la întrebarea: Cu care dintre aceste ţinute aţi ieşi la o plimbare romantică pe malul mării?
  2. Lasă răspunsul tău la întrebarea de mai sus + adresa de email la care să te contactăm (în cazul în care ai câştigat) în căsuţa de comentarii.
  3. Dă SHARE acestui articol pe pagina ta de Facebook ca să afle şi prietenii tăi de mega-reducerile de la City Park Mall Constanţa!

Perioada de înscriere: 28 iulie – 12 august 2015.

Câştigătorii vor fi aleşi cu ajutorul Random.org şi anunţati pe data de 13 august 2015.

Mult succes!

Credit foto: Gabi Crişan

——-

Cele 3 castigatoare sunt:

1c 2c - Copy 3c - Copy

 

Comments

comments