Doamnelor, aseară am participat la un eveniment cochet care anunţa lansarea în România a unui brand cu o tradiţie de peste 30 de ani în crearea de produse de top pentru îngrijirea pielii şi pe care îl veţi întâlni în cele mai exclusiviste Spa-uri şi saloane din lume. Professional Brands Marketing & Distribution care se ocupă de brandurile WELLA Professionals, LONDA Professional, System Professional, SEBASTIAN Professional şi NIOXIN, tocmai anunţat parteneriatul cu REPÊCHAGE, unul dintre liderii la nivel mondial care a adus industriei de frumusețe actuale unele dintre cele mai inovative descoperiri.

repechage

REPÊCHAGE este prima companie care a introdus în S.U.A. tratamentele pentru piele pe bază de alge marine, iar din 1980 și până în prezent, a dezvoltat o întreagă gamă de produse pentru îngrijirea tenului și a corpului, dar și produse de machiaj, bazate pe ingrediente extrase din alge marine culese de pe Coasta Bretaniei din Franța. Mixul bogat de vitamine, minerale, oligoelemente, aminoacizi și antioxidanți conținut de alge este ideal pentru detoxifierea, oxigenarea, reechilibrarea, hidratarea și reînnoirea pielii. În calitate de precursor în dezvoltarea tehnologiilor pe bază de alge marine, compania a creat produse antiaging, pentru piele sensibilă, uscată, grasă și mixtă, produse antiacneice, anticelulita, de uniformizare a culorii tenului, pentru îngrijirea zilnică a corpului, a mâinilor și a picioarelor.

De asemenea, REPÊCHAGE este primul brand care a introdus pe piață produse de tip unidoză.

Lydia Sarfati, fondator și CEO al REPAŠCHAGE, este pionier în domeniul esteticii în S.U.A. și este lider pentru unele dintre cele mai respectate organizații ale comunității spa. Este Președinte Fondator al EMDA (Esthetics Manufacturer and Distributor Alliance), membru al CEW (Cosmetic Executive Women), FGI (Fashion Group International), ICMAD (Independent Cosmetics Manufacturers and Distributors), NCA (National Cosmetology Association), director al Intercoiffure North America Skin Care & Spa Council și președinte al CIDESCO USA. De asemenea, a primit și numeroase premii pentru contribuțiile aduse lumii esteticii: Crystal Award din partea Lea Nouvelles EsthA©tiques & Spa, Legend Award din partea Dermatoscope, Cosmetic Entrepreneur Award for Leadership din partea ICMAD și Pillar Award for Education Leadership oferit de NCA.

Professional Brands Marketing & Distribution îşi extinde aria de activitate prin lansarea diviziei SKIN CARE & SPA. Cu aceasta ocazie va fi inaugurat The Skin Training Center, un centru de excelenta care oferă esteticienilor programe educaţionale la standarde internaţionale, seminarii şi traininguri de perfecţionare. Primele branduri incluse în portofoliul acestei divizii sunt  REPÊCHAGE şi RICA (despre care vă povestesc altă dată), două branduri profesionale recunoscute la nivel internaţional pentru rolul pe care il au în evoluţia industriei cosmetice.

***

De abia aştept să încerc tratamentul FOUR LAYER FACIAL, supranumit şi Cel mai bun tratament facial al secolului, care este un tratament anti-îmbătrânire foarte iubit în lume. De asemenea, mai am pe listă şi tratamentele BIOLIGHT MIRACLE FACIAL  şi HYDRA MEDIC care sper să facă minuni împotriva excesului de sebum 😀

***

Până atunci voi testa sistemul REPÊCHAGE HYDRA 4 serumul cu vitamina C – C-SERUM Seaweed Filtrate şi spray-ul facial ALGO MIST Hydrating Seaweed Facial Spray. 

Repechage hydra 41

Repechage c serum1

Comentariile la 3 despre “Beauty alert! REPÊCHAGE este acum disponibil şi pe piaţa din România

  1. Macy spune:

    Interesante noutati 🙂

  2. Nelida spune:

    Wow,produsele par a fi eficiente.Oare se vor putea achizitiona sau vor fi folosite doar in saloane?

  3. Mihaela Bolea spune:

    Aşteptăm cu drag păreri şi după ce te vei bucura de toate aceste minunăţii 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *