Femeile cu părul drept şi-l doresc ondulat, iar cele cu părul buclat vor să îl aibă cât mai drept. Este un fapt cât se poate de clar. Iar eu nici în această situaţie nu fac excepţie, aşa că oricât de frumos ar fi părul meu drept natural, parcă-i mai frumos când îl modelez în nişte bucle. De orice fel, numai bucle să fie căci mie îmi plac toate!

După ce m-am declarat fană absolută a ondulatorului Babyliss Curl Secret (review şi video AICI) pentru că este un gadget foarte uşor de folosit, iar rezultatele sunt comparabile cu cele obţinute la salon, a venit momentul să mai încerc un aparat care oferă volum şi modelează părul în nişte bucle frumoase.

Babyliss-Clip-and-Curl

Bigudiurile electrice Babyliss Clip & Curp sunt şi mai uşor de folosit, iar aceasta nu este singura veste bună deoarece invelişul de silicon protejează fibra capilară în timpul coafării.

Setul de bugudiuri electrice Babyliss Clip & Curl conține 12 bigudiuri din silicon disponibile în două mărimi: 6 x 22mm şi 6 x 17mm pentru a realiza diferite stiluri de la bucle naturale pana la cele mai sofisticate Încalzire se face foarte rapid după băgarea în priză până la 85°C în doar 5 minute.

Ca să vedeţi rezultatul şi cât de uşor se folosesc, vă invit să urmăriţi video-ul pe care l-am pregătit pentru voi.

În plus, poţi beneficia de reducerea de 76% şi comanda bigudiurile electrice Babyliss Clip & Curl de AICI.

Comments

comments