Produsul despre care vreau sã vã vorbesc astãzi este o dragoste mai veche de-a mea în materie de fonduri de ten.

clinique repairwear foundationRepairwear de la Clinique este un fond de ten destinat tenului matur, uscat sau foarte uscat, are factor de protecţie solarã 15, proprietãţi anti-îmbãtrânire şi nu conţine ulei.

Deşi tenul meu nu este unul matur şi nici uscat nu este, ci mixt cu tendinţe de îngrãşare în zona T, mi-a plãcut foarte mult sã port acest fond de ten în perioadele reci ale anului datoritã texturii cremoase care asigurã o acoperire foarte mare a problemelor de pe ten şi aspectului mat. Rezultatul final este unul perfect, asemãnãtor tenului de porţelan şi fãrã probleme. Acoperã cu uşurinţã micile vinişoare, rozaceea, semnele din naştere, cearcãnele şi porii dilataţi. În cele mai multe cazuri nici nu mai este nevoie de folosirea unui corector sau a unui anti-cearcãn.

Pentru tenul mixt este nevoie fixarea lui cu ajutorul unei pudre şi repetarea operaţiunii o datã la câteva ore pentru a îndepãrta luciul inestetic.

Fondul de ten Repairwear oferã o transformare totalã a tenului şi de aceea îl recomand persoanelor care se confruntã cu probleme vizibile, pentru sedinţele foto sau pentru evenimentele importante cu purtare prelungitã.

Îmi place foarte mult cã ar o formulã anti-alerigicã fãrã miros şi cã este disponibil într-o varietate mare de nuanţe.

În momentul de faţã, formula sa a fost schimbatã şi înlocuitã de o nouã formulã mai puţin cremoasã şi cu putere mai micã de acoperire în Repairwear Laser Focus All-Smooth. Însã vechea formulã încã mai este disponibilã pe diferite site-uri din ţarã şi din strãinãtate.

repairwear clinique

Pozele nu sunt deloc modificate

Aţi  încercat acest produs? Vã tenteazã?

PS: Nu uitati de articolul „7 lucruri pe care trebuie sa le stii cand cumperi un fond de ten” daca aveti probleme in alegerea produsului potrivit pentru voi!

sursa foto

Comentariile la 8 despre “Review Fond de ten Clinique Repairwear

 1. zuzele spune:

  Daaaaaaaaaa, ma tenteaza maxim! Iubesc machiajele Clinique !

 2. Chocolate spune:

  Mie mi se pare ca ti-ar trebui o nuanta mai deschisa decat cea cu care te-ai dat pentru poza. 🙂

 3. Buda Dana spune:

  si tenul meu este mixt, dar eu ma abtin in a folosi produse care nu sunt recomandate tipului meu de ten. prefer fond de ten tip spuma

 4. las artes spune:

  Tenul mixt are următoarele caracteristice: frunte, nas şi bărbie (zonă T) acumulează un exces de sebum în timpul zilei iar în restul feţei pielea este normală sau uneori puţin uscată. Dacă între zona T şi restul feţei există diferenţe mari de cantitate de sebum atunci va trebui să trataţi aceste zone diferit. Dacă zona T este puţin grasă şi restul feţei este normală cel mai bine este să folosiţi pe toată faţă produse cu textură uşoară (geluri, loţiuni cât mai lichide) special formulate pentru tenul mixt.

 5. Tip Daca ai tenul mixt, ideal ar fi sa ai la dispozitie produse destinate ambelor variante de ten, atat gras, cat si uscat, pe care sa le folosesti pentru fiecare zona. O data la trei luni, verifica oportunitatea alegerii lor, aplicand testul tenului.

 6. Andreea A spune:

  Cum sta cu rezistenta?

 7. Tintea Alina spune:

  Ce pret are? Si cum se comporta la demachiere? :*

 8. Adriana spune:

  O fi bun, nimic de zis 🙂 Dar nu-mi place ca se vede ca o masca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *