Teaology este cel mai nou brand pentru îngrijirea pielii introdus în portofoliul Douglas România. Având la bază atât o poveste frumoasă cât și tehnologii avansate, produsele brandului sunt concepute special pentru a oferi o experiență deosebită a ritualului de îngrijire, dar și rezultate pe măsura promisiunilor. Eu am avut deosebita onoare de a descoperi produsele într-un cadru de poveste, un loc special din București îndrăgit de iubitorii de ceai (Ceainăria Infinitea) și să aflu povestea Teaology chiar de la fondatorii brandului veniți special tocmai din Italia.

Fondatorii brandului Teaology

Cecilia Garofano și Paolo Bevegni

Teaology – o tehnologie unică

Teaology folosește o tehnologie unică de extracție a ingredientelor active din patru tipuri de ceai printr-un proces special de infuzare a frunzelor de ceai întregi, concentratul obținut reprezentând o sursă naturală de polifenoli și un adevărat elixir al frumuseții pentru piele. În plus, acesta este baza tuturor produselor brandului (în loc de apă).

Polifenolii din ceai – antioxidanții care mențin pielea tânără și frumoasă

Cu toții știm că antioxidanții sunt cele mai eficiente ingrediente ce luptă împotriva îmbătrânirii pielii, așa introducerea polifenolilor în formulele Teaology nu poate decât să ne bucure. Polifenoli contribuie la eliminarea semnelor de îmbătrânire cauzate de radicalii liberi (citește aici mai multe despre radicalii liberi) care deteriorează celulele pielii.

Ceaiul are în compoziție mai mult de 30% polifenoli, cea mai mare concentrație din naturp ce garantează o putere antioxidantă de 200 de ori mai mare decât cea a Vitaminei E.
Polifenolii din ceai se numesc CATECHINE si, pe lângă efectul lor antioxidant, potențează și efectele benefice ale altor factori cu acțiune anti-îmbătrânire asupra corpului uman.
Catechina cea mai eficientă este extrasă din ceaiul verde și ceaiul alb și se numește generic epigallocatechin gallate (EGCG).

Teaology Douglas

Ingredientele active din ceai

1.     Catechine – unul dintre cei mai puternici antioxidanți, potențează și acțiunea similară a altor componente.

2.     EGCG epigallocatechin gallate – supranumiți și super antioxidanți care reduc efectele radicalilor liberi și inhibă oxidarea celulelor pielii. Sunt mai eficienți decât vitamina E.

3.     Vitamina C – are acțiune antioxidantă ți protectoare asupra pielii.

4.     Cocktail de vitamine A, B, E, F – au efect protector, cu acțiune de energizare și fortifiere asupra pielii și părului.

5.     Cafeina – stimulează arderea grăsimilor, având acțiune modelatoare și lipolitică.

6.     Theobromina – stimulează și accelerează metabolismul.

7.     Tanini – au acțiune antiinflamatorie și antiseptic.

8.     Potasiu, Fluorina, Zinc, Magneziu și Mangan – au proprietăți puternic reconfortante, regenerante și protectoare.

Teaology Douglas produse

Testând texturile produselor. Doar știți cât sunt de curioasă!

 

Ceaiurile din formulele Teaology

Formulele produselor Teaology conțin infuzii și extracte din patru tipuri de ceai, selecționate în funcție de nevoile pielii:

Ceaiul verde – două cești conțin mai multă vitamina C decât 7 portocale și este foarte bogat în EGCG.

Ceaiul alb – conține cea mai mare cantitate de catechine antioxidante, deoarece este extras numai din muguri și cele mai tinere frunze.

Ceaiul negru – este bogat în cafeină, theobromină și theaflavine, ce au acțiune antioxidantă și stimulatorie.

Ceaiul albastru – combină efectele antioxidante ale ceaiului verde cu efectele de stimulare ale ceaiului negru.

Produsele Teaology nu conțin: parabeni, uleiuri minerale, SLS (sodio Laureth Sulfate), Ftalati, culori sintetice sau procesatori formaldehidici.

Ioana Dumitrache Bianca Nutu Teaology Douglas

Eu și Bianca Nuțu ne-am decis care sunt produsele noastre preferate

4 produse Teaology pe care abia aștept să le folosesc

Teaology Peeling based Green Tea Infusion and Sugar Crystals – Radiant Glow in 1 minute

O cremă exfoliantă cu textura de unt, care conţine frunze naturale de ceai şi micro-cristale de zahăr cu un efect hidratant şi calmant. Extractul antioxidant de ceai verde combinat cu uleiurile vegetale nutritive și purificatoare luminează aspectul pielii şi lasă tenul să arate perfect. Când este masat peste față si gât, îndepărtează uşor celulele moarte, detoxifiază şi micșorează porii, lăsând pielea moale, radiantă în mai puţin de un minut: pur şi simplu perfectă. Ideală pentru toate tipurile de piele.

Teaology Luxurious face Mask based on White Tea Infusion and Hyaluronic Acid – Instant Glow, Intense Moisturization

O mască revoluţionară cu o textură extraordinară și o formulă specială dintr-o infuzie de frunze de ceai alb care stimulează eficient acțiunea antioxidantă a celor mai puternici polifenoli (Epigallocatechin EGCG). Frunzele de ceai naturale sunt scufundate într-un amestec purificator de caolin şi acid hialuronic hidratant şi redensifiant. Complexul inovator de strălucire, bazat pe extracte de luminița nopții şi de margarete, îmbunătăţeşte aspectul tenului, maschează ridurile şi lasă fața perfect tânără din nou.

Teaology Reshaping Body Scrub Anti-Age based on Green Tea, Exfoliating salts and Essentials Oils

Un exfoliant de corp care netezeşte pielea instant şi ajută la eliminarea fluidelor în exces datorită unui amestec preţios de săruri marine ce conțin un concentrat de frunze de ceai şi uleiuri esențiale de bergamotă, mandarină, portocală dulce și rozmarin. Atunci când este masat pe corp, netezeşte imediat pielea şi ajută la eliminarea excesului de fluide datorită acţiunii iono-osmotice și a diferitelor tipuri de săruri. Odată ce celulele moarte și impuritățile au fost eliminate, pielea este mai receptivă, permițând acțiunii de remodelare şi reducere a ceaiului verde să își atingă scopul. Uleiurile esențiale hrănitoare, energizante şi tonifiante lasă pielea moale, suplă şi compactă.

Teaology Black Rose Tea Micellar shower gel

O formulă inovatoare cu o structură micelară specială, care combină curăţarea eficientă cu toleranţa mare a pielii. Structura specială a „micelelor” permite să absoarbă reziduurile și impuritățile fără modificarea barierei hidrolipidice a pielii, oferind o detoxifiere bine direcționată și o acțiune de tonifiere. Perfect pentru utilizarea zilnică, acest gel moale și catifelat transformă dușul într-un ritual deosebit de confortabil și lasă pielea moale, hidratată și cu un miros delicat. Se masează pe pielea umedă sub duș și apoi se îndepărtează prin clătire.

Produsele Teaology sunt disponibile în magazinele Douglas, dar pot fi comandate și online de AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *