De câteva zile mã tot bântuie ideea de a face un top al fardurilor mele preferate de culoare maro. Folosesc foarte mult aceastã culoare în machiaj şi chiar am câteva nuanţe preferate care mã fac sa zâmbesc doar când mã gândesc la ele.

Criteriile dupã care m-am ghidat când am fãcut acest top sunt urmãtoarele: nuanţã, texturã, intensitate, rezistenţã şi frecvenţa cu care îl folosesc.

Dacã sunteţi interesate sã vedeţi care sunt nuanţele mele preferate de maro sau sã descoperiţi unele noi, citiţi în continuare!

Locul 5 – Este cel mai închis maro din trusa Prisme 55 Tempting Chocolate de la Givenchy. Când nu ai chef de negru (eu nu folosesc aproape niciodatã fard negru), dar vrei ceva închis şi intens, aceasta este cea mai bunã opţiune. Fardul este foarte pigmentat, aşa cã recomand sã adaugi puţin câte puţin.

De asemenea, nuanţa din dreapta mijloc este potrivitã pentru sprâncenele mele 😀

Locul 4 – Nuanţa NAKED din trusa NAKED de la Urban Decay. Este mat, se întinde perfect şi uniformizeazã perfect culoarea pleoapei.

 

Locul 3MOKA de la Peggy Sage. Am descoperit de curând pastilele de fard de la Peggy Sage şi m-am îndrãgostit de ele. Mi-am cumpãrat 4 în mai puţin de 2 luni :D. Acesta este un fard mat, uşor satinat care miroase a prãjituri.

 

Locul 2 – Nuanţa BUCK din trusa NAKED de la Urban Decay. Al doilea fard mat din aceastã paletã. Folosesc des aceasta nuanţã pentru sprâncene sau când îmi fac un machiaj Pin-Up (cam de 2-3 pe saptãmânã) şi merge foarte bine combinat cu NAKED. În general fardurile Urban Decay sunt foarte pigmentate, rezistente şi se întind uşor.

Locul 1Cocoa Star din paleta  Too Faced Natural at Night este nuanţa mea preferatã.Este perfectã pentru ochii verzi sau cel puţin pentru ai mei. Este o nuanţã foarte pigmentatã, care se întinde uşor şi care va rezista mult pe pleoape. Îmi plac fardurile Too Faced la fel de mult ca cele Urban Decay, dar trebuie sã fii atent când te machiezi pentru cã are tendinţa sã cadã mici particule pe obraz. Eu scutur pensula înainte şi ţin un deget sub ochi ca sã cadã pe deget. Dupã ce este aplicat pe pleoapã şi în timpul machiajului nu mai cade, ci se amestecã foarte bine cu orice alt fard.

Sper cã v-a plãcut acest articol şi mi-ar plãcea sã îmi spuneţi şi voi care sunt fardurile voastre preferate (nu neapãrat maro) 🙂

PS: Am uitat sã vã invit sã urmãriţi pagina de Facebook a blogului. Acolo voi povesti zilnic ce mai fac, ce produse mai încerc, voi pune poze ..vreau sã fim puţin mai apropiate şi e mai uşor sã comunicãm pe Fb 🙂 Click aici pentru povestea de azi!

Comments

comments