Vreau sã vã prezint 8 produse de care eu pur şi simplu m-am îndrãgostit la evenimentul de prezentare a colecţiilor de varã Sephora 2012. De o parte dintre produse mã bucur deja, iar pe altele le aştept cu sufletul la gurã.

Am fãcut un top al preferinţelor mele, dar sã ştiţi ca pe toate le plac într-o foarte mare mãsurã. Sper sã vã fie util acest articol şi dãcã aveţi întrebãri sau doriţi sã faceţi completãri, vã invit cu drag sã o faceţi. Nimic nu mã încântã mai tare decât feedback-ul vostru sau sã vã citesc poveştile 🙂

1. BB Cream Dr. Brandt

Este o cremã multifuncţionalã, care combate semnele bãtrâneţii, cu factor de protecţie solarã 30, care corecteazã imperfecţiunile, lãsând o piele cu un aspect natural datoritã puterii de acoperire care se camufleazã perfect orice nuanţã de ten (piele). Preţ 175 lei

2. Produsele Sally Hansen

Sally Hansen este de peste 50 de ani lider de piaţã în domeniul produselor de îngrijire şi colorare a unghiilor în SUA, iar acum produsele vor fi disponibile şi în România, exlusiv în Sephora. Preţurile produselor variazã între 8 şi 12 euro.

Eu îmi doresc 2 produse foarte mult şi foarte curând îmi voi satisface poftele: Instant Cuticle Remover, Maximum Strength şi Double Duty Strengthening Base & Top Coat.

3. Nails Inc.

Nails Inc. a fost înfiinţat în 1999, este cel mai popular brand englezesc de produse destinate manichiurii şi are cele mai bine vândute linii de produse inspirate de colecţiile de pe cat-walk. Pe scurt, moda este inima brandului!

Sã nu vã miraţi dacã în culisele show-urilor de modã veti vedea manichiuri realizate cu Nails Inc! 🙂

4. Hello Flawless Oxygen WOW

Este noul fond de ten lansat de Benefit în luna februarie. L-am testat si are o textura uşoarã  senzaţionalã. Este disponibil în 9 nuanţe, nu conţine ulei, are factor de protecţie solarã 25 şi costã 146 lei în Sephora.

Vã las mai jos cu video-ul de prezentare. Eu îl ador!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=zPTqqi46PLA]

 

5. Paletele Sephora

Pentru vara 2012 Sephora a creat 2 palete complete în culorile sezonului. Cel mai mult îmi place cea cu paletuţe mici, organizate pe culori (vedeţi culoarea acelui şireţel) şi care beneficiazã de o micã carcasã care îţi permite sã pleci cu preferata în geantã 😀

6. YES to Blueberries

Dupã mult iubitele game Yes to Carrots , Yes to Cucumbers şi Yes to Tomatoes era cazul sã fim rãsfãţate şi cu noua gamã YES to Blueberries care conţine ulei din seminţe de tamanu, acizi graşi esenţiali şi vitamina E. Acidul linoleic din aceastã formula hidrateazã şi catifeleazã perfect pielea şi cel mai important: luptã împotriva semnelor îmbãtrânirii!

7. Fondul de ten Eclat Matissime de la Givenchy

Lichid, delicat şi inteligent formulat, fondul de ten ECLAT MATISSIME nu usuca pielea şi acţioneazã numai când trebuie. Secretul sãu? Un sistem ingenios din sfere zincate care se deschid şi acţioneazã numai în contact cu sebumul.

Aceasta stategie cheie previne dezhidratarea pe suprafeţele unde lipseşte sebumul şi permite produsului sã se adapteze tuturor tipurilor de piele. Este disponibil în 8 nuanţe.

8. Autobronzantele Vita Liberata

Propun o nouã tehnologie de autobronzare (şi mai ales de aplicare a produsului). Îmi plac produsele pentru cã nu au miros, sunt organice şi oferã o gamã largã de texturi (spumã, gel sau cremã). În general sunt fãcute din extracte din plante: ginseng, ylang-ylang, ginko, extract din struguri, de zmeura la care se adaugã vitamine şi antioxidanţi.

Se gãsesc în 3 nuanţe diferite: light, medium şi dark. Şi cel mai mult îmi place mãnuşa pentru aplicare: nu rişti nici sã te pãtezi şi nici sã aplici neuniform produsul!

Acestea au fost produsele de care eu m-am îndrãgostit la prezentarea colecţiilor şi vã invit sã reveniţi şi mâine pentru cã vã voi prezenta cele mai mişto produse marca Sephora, dintre care vã garantez eu cã cel puţin 3 sunt must-haves 😀

Noutãţile Too Faced le puteti vedea aici.

Comments

comments