Într-o dimineaţa mi-am spus că nu se mai poate. Oare cât trecuse de la ultimul tratament facial: o luna, două? Nici nu voiam sa îmi amintesc exact cât. Mă consolam cu ideea că în tot acest îmi îngrijisem cu sfinţenie tenul respectând o rutină strictă de curăţare şi hidratare. Oricum, regula este simplă: măcar o dată pe lună trebuie să trec prin cabinetul cosmeticienei.

Sâmbătă dimineaţă m-am prezentat la centrul Aria Estetic pentru un tratament de curăţare şi luminozitate. Nu îl căutaţi în meniu, căci nu îl veţi găsi. Încă de la prima întâlnire cu Gabi, noua mea cosmeticiană preferată, mi-a spus că tenul arată foarte curat (iar eu mi-am spus că e semn bun şi că pot omite să îi spun de când nu mai trecusem pragul unui cabinet de cosmetică), iar apoi m-a condus în camera de tratament unde am văzut o serie de produse Bruno Vassari pregătite să fie folosite. Alt semn bun, căci iubesc produsele Bruno Vassari. I-am spus că doresc un tratament de curăţare şi de luminozitate iar cosmeticiana mi-a spus că nu este nicio problemă şi că unul dintre motivele pentru care iubeşte să lucreze cu acest brand este faptul că permite combinarea produselor din game diferite pentru personalizarea tratamentului în funcţie de nevoile clientei. Oricum nici noi nu mai suntem naïve să credem că există doar persoane cu ten normal/mixt/uscat, ci şi cu probleme combinate.

 

tratament facial

 

Tratamentul a început cu o demachiere uşoară cu ajutorul unui lapte demachiant bland şi apoi a urmat un gomaj foarte uşor. Ambele produse sunt din gama Kianty.  Apoi a urmat un moment de negociere înainte de aplicarea exfoliantului chimic Whitening Peel Treatment, dar până la urmă mi-am dat seama că Gabi ştie mai bine şi că încă nu întâlnisem produs Bruno Vassari care să mă dezamăgească. Acesta este un exfoliant chimic formulat cu trei substanţe active: Vitamina C stabilă, acid acetilsalicilic şi acid glicolic menit să curate suprafaţa pielii. Procedura de aplicare şi activare este foarte plăcută şi relaxantă, aşa că nici nu am simţit când au trecut cele aproape 15 minute. După îndepărtarea lui nu am simţit niciun disconfort, aşa că am continuat cu masca termoactivă de dezîncrustare – cea mai modernă metodă de pregătire a tenului pentru extracţie. Adio vapofor şi minute de chin petrecute pe patul de cosmetică! Această mască nu se aplică direct pe ten, ci peste o mască simplă din bumbac pentru a nu lua contact direct cu tenul, iar peste se pune folie osmotică şi vă explic imediat de ce: Mousse di Mare all’Uva este un produs revoluţionar cu efect de autoîncălzire potrivită tuturor tipurilor de ten şi în special celor cu acne, piele cheratinizată şi piele pigmentată. Conţine polifenoli din struguri, alga Laminaria şi extract de ovăz. Avantajul folosirii acestei măşti în defavoarea vapoforului este că nu simţi niciun discomfort, pregăteşte delicat tenul pentru extracţie şi se îndepărtează treptat astfel încât zona este 100% pregătită pentru extracţie.

bruno vassari kianty

După cum v-aţi dat seama, a urmat extracţia. Care deşi nu a fost la fel de dureroasă ca de obicei, nu pot spune că a fost plăcută. După această etapă a urmat tonifierea pielii cu un toner special pentru restabilirea ph-ului şi desinfectare, iar apoi mi-a fost aplicată pe ten o fiolă concentrată – Intensive Whitening Concentrate ­– un complex de substanţe active ce conţine Vitamina C, Niacinamidă şi extract de lemn dulce. Niacinamida este foarte benefică pielii pentru că împiedică pierderea de apă, echilibrează ceramidele şi secreţia de sebum, creşte sinteza de cheratină şi o stimulează pe cea de colagen, şi albeşte pielea inhibând enzima care produce melanină. Pentru a activa pătrunderea acestei fiole Gabi mi-a făcut un masaj minunat cu Vitalizing Massage Cream care rămâne la suprafaţa şi se simte ca o atingere extreme de fină.

intensive whitening treatment

Credeaţi că s-a terminat? Nu, căci a urmat aplicarea măştii mele preferate cu textură plastifiantă – Intensive Whitenin Mask – cu alginate care conferă luminozitate şi relaxează pielea datorită complexului Bio-White (foarte popular în ţările asiatice unde pielea albă este esenţa frumuseţii) ce previne efectele radicalilor liber şi a razelor UV şi inhibă acţiunea terozinei, principal enzimă responsabilă de sinteza melaninei. Cum m-am simţit după această mască? Minunat! Pielea era mai fină, mai fermă şi mai luminoasă. Exact ce îmi doream când am călcat pragul centrului Aria Estetic.

Bineînţeles că nu puteam pleca fără îmi fie aplicată crema cu SPF pentru ten şi conturul ochilor. Fie vorba între noi, venisem pregătită cu crema cu SPF în geantă în cazul în care cosmeticiana omite acest pas, însă nu a fost nevoie să o folosesc. Încă un semn bun că a fost o decizie bună să aleg centru Aria Estetic pentru acest tratament.

Preţul tramentului: 160 lei

La sfârşit am întrebat cum se numeşte tratamentul şi am primit un răspuns simpatic: Spune-i Ioana Dumitrache – ţi-am făcut un tratament personalizat pentru nevoile tenului tău şi conform dorinţelor tale: de curăţare şi luminozitate.

Am plecat cu zâmbetul pe buze din salonul de la Calea Călăraşi Nr 173, căci atât de răsfăţată nu mai fusesem de multă vreme 😀

––

Staţi cu ochii pe blog căci pregătesc o surpriză pentru voi. Se lasă cu răsfăţ! In seara asta.

Comentariile la 3 despre “Tratament facial Ioana Dumitrache

  1. Tone Monica spune:

    suna foarte bine! abia asteptam! 🙂

  2. federova spune:

    Hihi, si eu am fost rasfatata la AriaEstetic si inca mai sunt. Ma simt minunant acolo de fiecare data cand merg. Datorita tieam ajuns acolo, stii nu? Daca nu ma invitai pe 7 dec nu mai castigam cardul si nu ajungeam acolo asa usor. Iti multumesc draga Ioana!

    Foarte in detaliu ai descris tratamentul, sincer mie mi-a fost jena sa intreb asa pas cu pas despre tot ce a folosit pentru tratamentul meu :D.
    Pupici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *