Pregătisem pentru voi un altfel de articol de Crăciun, însă cu toată agitaţia pregătirilor nu am mai avut timp să îl finalizez. Aşa că profit de această ocazie să vă urez “Crăciun fericit!” şi să vă spun că sper că aţi avut parte de nişte zile magice în care v-aţi bucurat de compania persoanelor. Aşa cum v-am obişnuit, iar am nişte noutăţi speciale pentru voi şi astăzi voi începe cu un produs de machiaj.

După succesul înregistrat de fondul de ten Dermablend (review AICI), Vichy lansează Teint Ideal, primul fond de ten iluminator care evidențiază trăsăturile fondului de ten ideal. Acesta beneficiază de noua tehnologie Liquid Light care fuzionează cu pielea pentru a-i dărui la suprafața un film omogen care se adaptează la nivelul microreliefului pielii pentru a reflecta la suprafața toată strălucirea pielii oferind un efect de ten neted şi luminos.

Când lumina se reflectă la suprafața este remarcabil, dar Vichy nu se oprește aici. Cu o expertiză riguroasă asupra pielii, Vichy a introdus în gamă un complex de ingrediente active pentru a acționa în mod vizibil asupra calității pielii:

 Vitamina C – cu proprietățile tale de uniformizare, vitamină C oferă strălucire pielii, zi după zi.

Vitamină E – regenerează în mod natural pielea la fiecare aplicare a fondului de ten.

Agent revitalizant – protejează împotrivă oxidării și a îmbătrânii pielii.

Cu SPF 20 şi o rezistenţă de pănă la 14H, Teint Ideal oferă un rezultat uniform, acoperire medie şi o textură fină care nu încarcă deloc tenul.

Ce părere aveţi? Vă tentează?

*Disponibil în farmacii după 15 ianuarie.

Comments

comments