Dragile mele,

Cu o zi înainte de ziua mea m-am întors din minunata vacanță în care am plecat cu cea mai bună și cea mai veche prietenă de-ale mele. Chiar în acea perioadă am aniversat 20 de ani de când ne știm. Ne-am cunoscut într-o tabară după ce am terminat clasa a treia și de atunci ne-am apropiat și chiar dacă de 5 ani locuiește în Londra (yaay, în orașul meu preferat!) o simt foarte aproape și ne vedem des.

Așa că pe 25 iunie am plecat spre Londra unde am stat două zile. Acolo am avut norocul de a prinde expoziția cu lucrurile care au aparținut Fridei Kahlo – moment unic pentru că a fost pentru prima data când lucrurile ei au părăsit Mexicul. Așa că în vlog veți vedea și câteva imagini de la Victoria & Albert Museum.

Două zile mai târziu ne-am urcat în avion și am pornit împreună spre Gran Canaria. Această insulă nu ne-a impresionat prea tare, dar nu vă zic prea multe pentru că vreau să vă uitați la vlog.

Ultima săptămână a vârstei de 29 de ani mi-am petrecut-o în Tenerife. Un loc minunat unde am de gând să revin musai. De acolo am plecat cu niște amintiri minunat și mă bucur mult că le pot împărtăși cu voi prin intermediul vlogului. Sper să vă placă!

Comments

comments