Pentru că voi ați votat pe Instagram ca vlogul din weekend să apară sâmbăta, iată că v-am ascultat și l-am postat deja.

Astăzi m-am gândit să vă iau cu mine la a treia ședință de epilare definitivă cu laser. Un tratament complet pentru a scăpa de tot de păr durează 6 ședințe făcute la un interval de 2 luni între ele. Eu am început tratamentul în luna octombrie 2017 și acum am fost la a treia ședință. Citește și articolul Primele impresii despre epilarea definitivă cu laser. 

Sunt foarte mulțumită de rezultatele obținute până acum și vă spun sincer că îmi pare rău că nu am făcut asta acum mulți ani.

Am mai încercat și epilarea cu IPL care din păcate nu este o epilare definitivă, ci doar temporară. Dacă te epilezi cu laser scapi complet și definitiv de părul nedorit de pe corp.

Iar ca bonus, la final am stat de vorbă cu dna medic dermatolog Alexandra Trifu care a răspuns la toate întrebările pe care voi mi le-ați adresat în mesaje. Dacă mai există întrebări vă rog să le lăsați în căsuța de comentarii.

Nu uitați să dați un LIKE dacă v-a plăcut clipul meu și să vă abonați la canalul meu de Youtube.

Weeekend frumos!

Comentariile la 2 despre “VLOG| A treia ședință de epilare definitivă cu laser și vizita la medicul dermatolog

  1. Ioana S spune:

    Hei Ioana! Ma gandesc de ceva timp sa incep o serie de sedinte de epilare cu laser. Ti-am citit articolele de pe blog + vlogul. Ai spus ca ai avut ezitari in privinta axilei si la ea am si eu dubii. In plus din partea „intunecata” a internetului, ca sa spun asa, gasisem ca tipul acesta de epilare blocheaza porii si astefel se reduce modul prin care corpul nostru elimina toxine, si anume transpiratia. O fi bine sau nu? Stiu ca tu faci mult sport si chiar as miza pe parerea ta. Astept raspunsul tau cu interes! Pupici 😘

    1. Buna! cred ca ce ai citit tu despre blocarea porilor se refera la IPL care este o lumina difuzata, insa laserul este o lumină directionată pe foliculul de par. Nu stiu prea multe despre tratamentul transpiratiei, dar stiu ca la Clinica Yiara se fac astfel de tratament daca este interesata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *