Astăzi v-am pregătit un BEAUTY VLOG în cae vă iau cu mine la vopsit și la aplicarea extensiilor de gene.

M-am gândit că v-ar plăcea să le cunoașteți pe două dintre specialistele mele preferate în frumusețe, două femei pasionate și dedicate care fac adevărate vrăji.

Liza Pintileasa este un hairstilist cu 18 ani de experiență care se ocupă de părul meu de cel puțin 5 ani. De la păr natural, la roșcat cupru sau blond, ea este mintea creativă care mi-a făcut toate aceste schimbări. Este un om care pur și simplu iubește părul, care nu tunde niciodată mai mult decât ți-ai dori și care nu îți va compromite niciodată sănătatea părului. Ea este cea care a scăpat foarte multe femei de păr brunet (inclusiv pe Oana Zidaru și Andreea Manole) și care i-a salvat părul Andreei Adam (trebuie musai să vedeți video-ul acesta).

Pe Liza o găsiți în oricare dintre saloanele ei Hair Wellness by ELizabeth și vă puteți programa la telefon 0728 517 597 (Drumul Taberei) sau 0799 737 345 (Cortina).

Pe Raluca Popescu am cunoscut-o în august 2013 când era trainer Xtreme Lashes. Timp de mulți ani de zile foarte mulți stiliști de gene au fost formați de ea. Raluca nu este doar foarte bună în meseria ei, ci este și extrem de rapidă. Cea mai rapidă aș putea zice. Nu doar o dată m-am dus la ea și i-am zis “Pune-mi și mie gene de 40 de minute”. Și chiar poate face minuni în doar 40 de minute! În 4 ani și jumătate de când port extensii de gene fir cu fir aplicate de Raluca nu am avut nicio problemă: nu mi s-au rărit genele, nu mi-au căzut și nu am avut nicio iritație. Raluca Popescu este unul dintre puținii specialiști care au o etică profesională excepțională: produse de cea mai bună calitate (niciodată nu face rabat de la calitate pentru profit), consumabile de unică folosință, merge la cursuri de specializare constant atât în România, cât și în străinătate.

Pe Raluca o găsiți la studioul Perfect Lashes by Raluca Popescu (București, zona Unirii) și vă puteți programa la telefon 0721 995 755.

În plus, toate clientele care o sună din partea mea pentru aplicarea unui set nou beneficiază de un preț special de 290 lei în loc de 350 lei sau 400 lei. Trebuie doar să îi spuneți la telefon că sunați din partea Ioanei Dumitrache și va ști să vă aplice reducerea.

Și BONUS:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *