Vă scriu din vacanță acest mesaj, dar nu mă invidiați pentru că o merit pe deplin! Dacă nu mă credeți, vă invit să vedeți weekly vlogul de mai jos. Au fost niște săptămâni extrem de pline și așa cum o să vedeți în vlog că spune mama despre mine, îmi propun să fac multe, realizez cam 80% și mă frământ până reușesc să fac și restul. Și acum pot spune cu mândrie că am reușit să fac toate activitățile din agenda și să îmi respect toate angajamentele.
Urmează să vedeți una dintre cele mai pline săptămâni de anul acesta, dar sunt activități frumoase și sunt fericită că acesta este jobul meu. Chiar fac ceea ce îmi place și îmi doresc.

Ce se întâmplă în acest weekly vlog?

Mergeți cu mine la emisiunea #ELLEnutace în redacția revistei ELLE România (aveți link în descrierea video-ului dacă vreți să o vedeți), apoi la beauty brunch-ul Cosmobeauty, la evenimentul de lansare a gamei Too Faced Peaches & Creams și la o nouă filmare la Microsoft. V-am luat cu mine și la un eveniment exclusivist și foarte elegant în cadrul căruia a fost lansat noul parfum AMO Ferragamo.

Mădălina Merca și Alex (iubitul ei) au venit în vizita la mine și mai mult s-au jucat cu Gâlmiță.

Într-una dintre acele zile friguroase în care ningea iar eu nu reușeam să găsesc un uber, Geanina Ilieș s-a oferit să mă ducă cu mașina unde aveam treabă. Un gest foarte frumos din partea ei, mai ales că nu ne cunoșteam. Practic, ne-am cunoscut în mașină, am discutat despre machiaj și produsele noastre preferate, și am vlogguit împreună. Mă bucură tare mult astfel de întâmplări și sunt fericită că atrag doar oameni faini!

Vineri am susținut un curs de automachiaj pentru fetele de Google. Le ador și îmi place la nebunie să lucrez cu ele! Așa de faină este atmosfera acolo că m-aș angaja și eu doar ca să petrec mai mult timp cu ele.

Sâmbătă am fost să o aniversăm pe buni care a împlinit frumoasa vârstă de 83 de ani, iar duminică m-am întânit cu o parte dintre voi și am petrecut o după amiază între fete cu haine, accesorii și sfaturi de fashion.

Iar acesta este rezumatul rezumatului, așa că vă invit să vizionați weekly vlogul cu numărul 4 și apoi vă rog să îmi spuneți în comentarii cum vi s-a parut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *