Ştiţi de ce este rimelul unul dintre produsele mele preferate? Pentru cã îmi este fidel! Dacã fardul, blush-ul sau rujul îl schimb în funcţie de ocazie şi de momentul zilei, rimelul este acelaşi pentru cã mereu îmi doresc aceleaşi lucruri de la el.

Ultima temã în cadrul Şcolii de Beauty Blogging L’Oreal este sã facem review rimelului Volumissime x4 Ceramide R.

Pentru cã am nişte gene scurte, drepte şi rare în general aşteptãrile mele nu sunt foarte mari de la un astfel de produs. Pur şi simplu am aşteptãri realiste. Cum ar fi sã mã duc la un medic estetician cu faţa cãzutã şi sã îi spun “Domn’ doctor sã îmi faceţi o injecţie sã arãt ca la 20 de ani, dar sã nu mã tãiaţi!”?? :)))

Singura mea dorinţã este sã nu îmi încarce genele şi sã arate cât mai natural.

Dar ca sã nu mai lungim vorba, vreau sã vã arãt ce alte lucruri pot face eu cu noul meu prieten L’Oreal Volumissime x 4 Ceramide R:

  1. Pot scrie un numãr de telefon în cazul în care nu am ceva de scris la îndeamânã.

2. Pot încondeia ouã. Cu cât am mai multe culori cu atât mai bine!

3. Pot completa biletul la Loto 6/49 😀

4. Îl pot folosi pe post de anticearcãn dacã îl ţin puţin la frigider.

5. Îmi pot prinde pãrul cu el.

6. Îmi pot face o aluniţã à la Marilyn Monroe.

Dar cel mai bine ar fi sã îl folosesc pe post de rimel. Pot aplica pânã la 4 straturi fãrã sã încarce genele, iar Ceramidele R le vor fortifia şi vor crea o micã fortãreaţã care nu va permite niciunui factor nociv din mediul extern sã pãtrundã şi sã dãuneze genelor. Pe scurt, volum şi protecţie, baby!

Singurul minus este ambalajul, este total neatractiv! Nu am observat pânã acum acest produs prin magazine (trec des prin magazinele de cosmetice) şi nici nu cred cã l-aş fi observat dacã nu mi l-ar fi pus cineva în faţa ochilor.

Vreau sã îi mulţumesc Mirunei Minculescu pentru pozele frumoase pe care mi le-a fãcut şi pentru cã m-a primit din nou în studioul FotografulTAU.

Dacã v-a plãcut acest articol nu uitaţi sã mã votaţi pentru Şcoala de Beauty Blogging L’Oreal Paris aici. Mai sunt doar 2 zile în care mai puteţi vota, iar fiecare 50 de voturi valoreazã un punct. Am nevoie de 500 de voturi pentru nota 10. Vã mulţumesc!

Nu uitaţi de concurs! Detalii aici!

 

PS: Aici gasiti un articol despre istoria rimelului 🙂

 

Comments

comments