Este vorba despre gelul de curãţare a feţei  IVAPUR de la Ivatherm. De fiecare datã când îl vãd în baie îmi vine în minte vorba lu’  Jules “Prinţul Ivapur” care mã face sã ma gândesc la Harry Potter şi uite aşa se naşte în mintea mea o intreagã poveste în care Ivapur este un mic magician care va şterge toate impuritãţile de pe faţa mea.

La prima vedere mi-a plãcut, dar la prima folosire mi-a displãcut. Miroase urât (poate exagerez, dar miroase cel puţin ciudat) şi are o texturã finã, dar foarte lichidã care m-a fãcut sã mã gândesc cã în ritmul în care folosesc eu un gel de curãţare a feţei se va termina tare repede.

Dupã douã sãptãmâni de folosire pot spune cã m-am înşelat. Nu se consumã deloc repede şi ştiu sigur cã mama mea îmi mai “furã” din el. Curãţã foarte bine tenul meu mixt (cu exces de sebum în zona T) şi îmi place cã lasã pielea hidratatã şi cã nu mã confrunt cu senzaţia de “piele care ţine”. În continuare nu îmi place mirosul, dar suferã baba pentru un ten curat.

Pe site-ul oficial Ivatherm scrie cã bãrbaţii îl pot folosi în locul spumei de ras pentru cã are proprietãţi antibacteriene, antifungice, seboregulatorii şi antiinflamatorii.

Revin cu detalii mai picante spre sfarsitul campaniei trender.ro 🙂

Uite cat s-a consumat in doua saptamani de utilizare zilnica (cel putin 2 spalari pe zi, uneori 3-4). Ce parere aveti?

Apropo, aici o puteti vedea pe mama cum se demachiaza ea in concediu. Credit foto – tata. Tare as fi vrut sa vad asta 🙁

 

Comments

comments