Nu-i așa că ți-ai dori să mergi la cumpărături și înainte să părăsești mall-ul să te bucuri și de sesiuni gratuite de machiaj și coafură oferite de experți? Sau cum ar fi să vii la AFI Cotroceni Mall în căutarea perechii de pantofi sau a clutch-ului care să îți completeze ținuta perfectă pentru balul de absolvire sau pentru evenimentul acela important pe care îl ai sâmbătă seara și să pleci acăsă cu părul deja coafat sau cu un machiaj profesional (sau chiar amândouă) fără să cheltui nici măcar un bănuț în plus? Hai să îți spun despre ce este vorba!

În luna mai AFI Cotroceni (care este și cel mai mare mall din țară) a lansat campania #AFImaicool. Și pe lângă experiența de shopping faină pe care o oferă clienților săi, AFI Cotroceni îi mai premiază și cu niște super-premii: bilete la Electric Castle, ținute oferite de Vagabond Studio și 3 telefoane Samsung Galaxy S9!

Pentru a intra în tragerea la sorți pentru premiile de mai sus trebuie să mergeți în zona de food court (chiar unde este patinoarul) și să vă faceți un selfie cu semnul luminos #AFImaicool iar apoi să îl postați pe pagina de Facebook AFI Cotroceni folosind același hashtag: #AFImaicool. Puteți să vă înscrieți până pe 10 iunie 2018. Simplu, nu? Eu mi-am făcut mai multe poze, doar ca să fiu sigură :)))

AFI COOL Beauty Ioana Dumitrache

Și asta nu este tot! În perioada 17-19 mai și 24-26 mai între orele 18:00 și 21:00 chiar în zona semnului luminos #AFImaicool va fi amenajat cornerul AFI COOL BEAUTY unde experți în frumusețe (hairstiliști și make-up artiști) de la Gett’s Color Bar, Geta Voinea Factory, Aria Beauty, SEPHORA, Gerovital, Marionnaud, Kendra, Melkior și Xpert Beauty te vor răsfăța cu sesiuni gratuite de machiaj și coafură. Pentru a te putea programa trebuie să faci cumpărături în săptămâna în curs (14-19 mai și 21-26 mai) de minim 100 de lei pe un bon. Apoi vii cu bonul de cumpărături la info desk-ul de la cornerul AFI COOL BEAUTY și te programezi instant. Atât este de simplu!

AFI cool Beauty ioana

Ahhh, și era să uit! Eu voi fi acolo pe 19 mai și pe 24 mai în jurul orei 18:00, așa că nu uitați să mă salutați dacă treceți pe acolo 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *