Dragile mele începem sãptãmâna cu un Hot Beauty News cât se poate de proaspãt: parteneriatul Garnier cu Andra Mãruţã început acum 2 ani continuã şi chiar se dezvoltã!

Luna aceasta a fost filmat un nou spot cu Andra pentru vopseaua de pãr Color Naturals, fiind prima datã când Garnier filmeazã un spot în România. O altã premierã este şi faptul cã imaginea Andrei va apãrea pe cutia de vopsea Color Naturals, nuanţa 3 – saten închis, aceasta fiind şi nuanţa pe care o foloseşte.

Noua formula Garnier Color Naturals Crème propune o dublã protecţie şi culori bogate, fãrã pãr degradat. Cele 3 uleiuri hrãnesc pãrul în profunzime şi creeaza o barierã de protecţie împotriva degradãrii acestuia. Noua formulã cremã exclusivã oferã pãrului o culoare bogatã şi o protejeazã pentru mai mult timp. Pãrul alb este acoperit în proporţie de 100%.

Curioasele pot vedea noul spot aici.

pack Garnier Color Naturals 3

Andra cu pack.jpg

 

Comentariile la 3 despre “Andra apare în primul spot filmat de Garnier în România

    1. Ioana spune:

      Koko eu vreau sa aflu neaparat cum i-au fost facute buclele in spot, arata minunat! <3

  1. Kitty spune:

    Mie mi se pare incredibil de fals cum arata parul, nu mi-a placut absolut deloc reclama. Cat despre bucle, seamana izbitor de mult cu coafura lui Cheryl Cole – http://pipedreamsfromtheshire.files.wordpress.com/2011/06/cheryl_cole_loreal_fall09.jpg.
    Pup :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *