Înainte îmi era mult mai uşor sã vã povestesc despre cadourile şi produsele pe care le primesc, însa în ultima vreme încep sã am reţineri din ce în ce mai mari şi sã nu mã mai simt confortabil fãcând asta. Sper sã fie totul numai în mintea mea şi vouã sã vã placã sã citiţi astfel de articole.

Moş Crãciun a venit la sediul Top Line cu o orã relaxantã de Yoga, dar şi cu multe cadouri foarte draguţe. Se pare cã scrisorile spre Moş nu se pierd 🙂

Am participat alãturi de alte bloggeriţe şi beauty editori la cea mai simpaticã orã de Yoga din viaţa mea. În general nu mã omor dupã Yoga pentru cã nu am flexibilitatea necesarã, am probleme de concentrare şi nici nu îmi place sã tac timp de o orã. Ieri însã a fost foarte drãguţ, fetele asigurând o atmosferã plinã de voie bunã totul terminându-se cu o vizitã fugarã a lui Moş Crãciun care ne-a lãsat pe nevãzute la capãtul salteluţei fiecãreia un cadou. Ufff, nici de data asta nu l-am prins şi mã chinui sã fac asta de mai bine de 20 de ani!

Eu am primit exact ce i-am scris în micuţa scrisoricã: Tratamentul de pãr Moroccanoil, uleiul pentru ten gras Acad’aromes Purification Majeure Visage de la Academie împreunã cu produsul de gomaj Acad’aromes Gomme Express şi tratamentul pentru pãr Glaze Haze de la Tigi.

Dacã în cazul Moroccanoil sunt destul de familiarizatã cu produsul şi îmi place mult (poze şi review aici), în cazul celorlalte trei sunt tare nerãbdãtoare sã le încerc! Despre uleiul Acad’aromes am citit pe blogul Adelei şi am apucat sã discut cu puţin cu ea despre el şi este foarte mulţumitã de produs 😀

 

Şi pentru cã Moş Crãciun mi-a spus cã am nişte cititoare tare cuminţi, mi-a lãsat mie un cadou pentru voi: un fond de ten Benefit Hello Flawless Oxygen WOW în nuanţa Beige şi o cremã Total Moisture (for normal to dry skin) tot de la Benefit.

Cadoul de la Moşul va merge cãtre o cititoare care este abonatã prin Newsletter la blog (vezi cãsuţa din dreapta) şi care lasã un comentariu în care îmi spune adresa cu care s-a abonat şi care a fost cel mai frumos cadou primit sau oferit de Crãciun. Vã puteţi înscrie pânã joi, 20 decembrie ora 20.00.

Sãrbãtori Fericite!

Dragele mele,

În primul rând vreau sã vã mulţumesc pentru cã aţi împãrtãşit cu mine aceste amintiri frumoase pe care le aveţi, iar în al doilea rând vreau sã vã mulţumesc cã sunteţi cititoare fidele pentru cã acest cadou a fost special pentru voi. Din acest motiv nu am promovat deloc aceastã postare, ci am aşteptat cu sufletul la gurã înscrierile voastre.

Au fost multe amintiri povestite care m-au emoţionat, dar am hotãrât sã o aleg pe Cristina Anca pentru cã mã identific foarte mult cu povestea ei şi pentru cã m-a fãcut sã îmi amintesc cum aşteptam cu sufletul la gurã sã primesc cea mai frumoasã pãpuşã Barbie pe care, recunosc, o pãstrezi şi astãzi la loc de cinste.

Vã urez Sãrbãtori Fericite şi vã invit sã citiţi şi urmãtoarele postãri pentru cã vor fi pline de surprize.

 

Cu drag,

Ioana

Cristina Anca aştept un email cu datele tale de contact pe adresa : ioana@ioanadumitrache.ro!

Comments

comments