Am trăit-o şi pe asta! Am trait şi momentul în care un baiat mi-a recomandat ceva legat de beauty. Mai exact Mihai, un fost coleg de an din facultate, mi-a recomandat să merg la Aria Estetic. M-a contactat într-o zi pe Facebook şi mi-a povestit despre acest nou centru de remodelare corporală de care eu (încă) nu auzisem. Punând repede în balanţă programul meu încărcat, curiozitatea şi “orgoliul rănit” am zis ok, hai să îi fac o vizită!

M-am urcat într-un taxi şi i-am spus să mă ducă pe Calea Calarasilor nr. 173, Bl 42. Spre ruşinea mea nu ştiam unde este această stradă în Bucureşti sau cât uşor pot ajunge de la Unirii sau Piaţa Muncii, însă acum ştiu şi fac acest drum cu plăcere.

La faţa locului am decoperit un salon cochet, decorat în stilul shabby chic şi a cărui atmosferă caldă şi primitoare te face să crezi că te afli într-o ceainărie cu prietenele tale. În povestea Aria Estetic cred că ne regăsim multe dintre noi: Mihaela Popa, managerul centrului,  nu reuşea să găsească un salon care să îi ofere serviciile de care avea nevoie la standardele dorite, astfel că a decis să îşi deschidă propriul salon care să răspundă în primul rând cerinţelor sale de client exigent. Câte dintre noi nu ne-am dori să facem exact acelaşi lucru?

 

 

Începând din acel moment am început să merg regulat la Aria Estetic pentru electrostimulare, vacuum cu infraroşu, masaj sau împachetări. Însă prea multe detalii nu vreau să vă dau acum despre vizitele mele, ci vreau să vă povestesc despre o experienţă mai …specială.

Am testat multe terapii până acum şi am călcat pragul multor centre, însă puţine s-au făcut remarcate cu adevărat. Să vă zic ce am păţit într-o dimineaţă de sâmbătă când am mers la Aria Estetic pentru o împachetare. Dna. Popa (mama Mihaelei, fost medic şi persoana care se ocupă de centru) mă întrebase cu o seara înainte cum suport frigul iar eu i-am spus cum îl suport, adică deloc. Abia a doua zi am aflat că Cellu Slim, împachetarea pe care urma să o fac este un tratament corporal şoc împotriva celulitei şi de slăbire intensivă care este foarte eficient având în vedere că am plecat cu 1,1 kg mai puţin după doar o singură şedinţă. Însă aşa ceva eu în viaţa mea nu am mai simţit. Gândiţi-vă că eram împachetată în termocurvertă la 85° şi tremuram de frig!

 

 

Acesta este un tratament Bruno Vassari pe bază de alge marine şi ceai verde executat în mai multe etape. Se începe cu o exfoliere a corpului cu peelingul Body Refiner pentru a pregăti pielea să primească cât mai bine toate substanţele active din serumul corporal concentrate Liposomas Anticelulitico care faciliteaza eliminarea lichidelor din ţesuturi, activează efectul lipolitic asupra grăsimii şi reduce celulita în timo ce reglează permeabilitatea capilară şi acţionează asupra microcirculaţiei. Următoarea etapă este foarte plăcută pentru că prin mişcări de masaj se aplică pe zonele tratate Thermo-Activ Cream (un produs exceptional pe care îl folosesc şi acasă şi pe care îl puteţi cumpăra de AICI, iar folosind codul BFF01 beneficiaţi de 15% reducere) care conţine un amestec termo-activ ce creşte temperatura locală, activează microcirculaţia şi pregăteşte suprafaţa pielii pentru o absorţie optimă a substanţelor active aplicate în etapele următoare. Eu acasă după această cremă folosesc Cellu Firm tot de la Bruno Vassari.

După aplicarea cremei termo-active urmează etapa cea mai importantă –aplicarea Cellulite Body Mask care este o mască plastifiantă anticelulitică şi de slăbire pe bază de alge marine. Ingredientul special al acestei măşti este EDERALIS, o loţiune tonică hidro-alcoolică ce reduce excesul de grăsime şi celulită, decongestionează ţesutul adipos şi accelerează eliminarea lui, amplifică circulaţia sanguină şi reduce temperatura corpului astfel încât acesta reacţionează activându-şi circulaţia pentru a contrabalansa diferenţa. Pe scurt, arzi multe calorii multe numai prin acest proces de termoreglare.

 

 

După ce ţi se aplică masca eşti împachetată şi băgată în termocuvertă unde se recomandă să stai 45 de minute. În mod normal dupa 15-20 de minute dispare de tot senzaţia de frig (chiar tremuri de frig), însă la mine a dispărut după vreo 40 de minute aşa că am stat o oră împachetată. Vă spun sincer că nu am mai experimentat vreo senzaţie asemănătoare iar mie mi s-a pus doar jumătate din doza de Ederalis. După cele 40 de minute se îndepărtează masca şi apoi se execută un masaj cu crema anticelulitică Anti-cellulite Massage Cream ce conţine iod organic pentru transformarea trigliceridelor în glicerină şi acizi graşi, extract de iederă pentru eliminarea retenţiei de apă şi extract de focus vsiculosus care stimulează microcirculaţia. Se recomandă ca după această procedură să nu faci duş pentru că produsele acţionează pe parcursul întregii zile.

Vestea frumoasă este că după o astfel de împachetare eu am plecat acasă cu 1,1 kg mai puţin 😀

Pe site-ul Aria Estetic găsiţi lista întreagă de preţuri, iar dacă urmăriţi şi pagina de Facebook veţi găsi o serie de oferte foarte atractive aşa că vă invit să îi daţi LIKE.

Dacă v-am stârnit curiozitatea poate data viitoare vă povestesc despre o altă împachetare pe care am încercat-o şi care m-a ajutat să dau jos 1,3 kg doar într-o singură şedinţă  😀

 ————————-

O fotografie de la balul de sfârşit de facultate în care eram împreună cu Mihai

Comments

comments