Îmi pare atât de rău pentru această absenţă îndelungată de pe blog, sper să nu credeţi că v-am abandonat intenţionat pentru că nu este aşa. Adevăratul motiv al absenţei mele este The ONE November issue care a trebuit pregătit din timp luna aceasta. Şi ca să împărtăşesc cu voi un mic secret, vă spun că dacă numărul de octombrie vi s-a părul extraordinar, cel de noiembrie este cel puţin de două ori mai interesant, aşa că să nu-l rataţi! 😀

Ieri am avut o zi frumoasă parfumată care a început cu vizita Silviei Mica de la  Elysée Concept la redacţie iar eu am descoperit un nou parfum preferat Montale Soleil de Capri care pe mine se simte foarte dulce, întocmai pe placul meu. O altă surpriză drăguţă din partea ei este caseta de mai jos care conţine 3 parfumuri diferite pe care nu a dorit să mi le dezvăluie. M-a îndemnat să le încerc şi să îi povestesc mai târziu ce îmi inspiră fiecare. Vai cât iubesc acest suspans!! *one of those moments when I love being a beauty girl*

Aş vrea să încep aşa fiecare zi dacă se poate!

Elysee Concept 2

Şi pentru că a fost vineri, adică o zi de lucru, a trebuit să mă întorc la treabă. Noroc că treaba este făcută cu plăcere. Următoarea sarcină pe listă era să adun restul produselor pentru pagina de compoziţie aşa că am dat fuga până la Sephora să las produsele pe care le-am folosit la pagina din numărul de octombrie şi să iau ce  aveam nevoie pentru noiembrie, iar apoi următoarea oprire a fost la Chanel şi Guerlain. Nu vă pot dezvălui prea multe, dar să ştiţi că şedinţa foto o facem astăzi, asta ca să ştiţi că fetele de le The ONE lucrează şi sâmbata cu drag şi spor 🙂

După ce am strâns produsele necesare m-am dus acasă pentru a termina pagina de Editor’s Choice, una dintre rubricile mele favorite. Eram puţin stresată şi presată de timp pentru că trebuia să le termin cât mai repede şi chiar vroiam să le termin cât mai repede pentru a merge la finala Sephora Fragrance Masters 2013 organizată în parteneriat cu Givenchy. A fost un show foarte frumos, iar participantele au fost supuse unor probe destul de dificile, dar foarte interesante. Nu m-am plictisit absolut deloc. Şi nu doar pentru că eu am o relaţie specială cu Givenchy (v-am povestit AICI).

Chiar înainte de anunţarea câştigătorilor îi spuneam Minodorei Tornean, PR & Communication Manager Niran, că eu cred că va câştiga Cătălina. S-a uitat la mine uimită şi mi-a spus că ea nu a aflat încă cine a câştigat. Ghiciţi ce? Câştigătoarea a fost Cătălina Constantin care a plecat acasă cu o maşina Peugeot 208. Ăsta da premiu motivant! Şi recunosc că mă bucur că mi-am dovedit încă o data că intuiţia mea nu mă înşală. AICI puteţi citi cum a fost la  finala concursului Make-Up Masters Sephora 2012.

Sephora Fragrance Masters 2013

Unul dintre cele mai frumoase momente ale acestei zile pline de momente frumoase a fost când Maria, o cititoare foarte emoţionată, a venit să se prezinte. Era şi ea la evenimentul Sephora şi mi-a atras atenţia dinainte să intre în vorbă cu mine pentru că purta un tricou cu Hello Kitty. Mi-a spus că era foarte emoţionată şi nu îndrăznea să intre în vorbă cu mine, însă eu mă bucur enorm că a făcut-o (Maria, îţi mulţumesc) pentru că a fost un cadou minunat.

Şi pentru că ziua trebuia să se încheie într-o manieră la fel de parfumată cum a început, când am ajuns acasă am avut plăcuta surpriză să descopăr în acest săculeţ gri o esenţă care mă obseda de vreo două săptămâni: Givenchy ange ou démon le secret. Vor urma nişte zile parfumate pentru mine care mă vor purta prin poveşti şi meleaguri olfactive noi. Sunt nerăbdătoare.

Ange ou Demon Le secret givenchy

Comentariile la 7 despre “M-am întors. Şi nu mai plec.

 1. Dara spune:

  Vai m-ai facut curioasa si acum trebuie sa incerc si eu parfumul Montale Soleil de Capri.
  Te pup!

  1. Trebuie, cu siguranta pe tine va mirosi diferit! Te pup si astept sa iesim la Starbucks 😀

 2. Triz spune:

  Mi se pare interesanta acel suport, parca se refera direct la frumutea corpului unei femei ce este acoperit sau facut si mai frumos de catre hainele sale, insa e doar o parere.

 3. iguanitza spune:

  mamaaaaaa cum miroase noul Ange ou Demon. Am un esantion si mi se pare super fain. Mai fain ca prima varianta ♥
  Te invidiez :))

 4. Ai parte e zile minunate si experiente foarte frumoase! Enjoy!
  Sunt curioasa si eu ce ne vei spune despre noile descoperiri parfumate, dar si de numarul The One de noiembrie. Este si revista mea preferata!

 5. maria spune:

  Buna. Asteptam cu nerabdare sa citesc parerea ta despre eveniment dar sincer nici prin cap nu mi-ar fi trecut ca vei mentiona intalnirea noastra. Eu iti multumesc pentru ca ai fost atat de draguta. Stiam ca daca iti doresti cu adevarat ceva se indeplineste, dar nu as ficrezut sa se intample. Sa stii ca de cand ti-am descoperit blogul mi-am dorit sa te cunosc, sa vad in carne si oase persoana din spatele lui.
  Sunt toata un zambet . Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *