Vă spun încă de la început că mi se pare foarte interesant conceptul Avène Couvrance şi că abia aştept să încerc produsele. Şi dacă se ridică la nivelul aşteptărilor mele, cu sigurantă le voi introduce şi în trusa mea de make-up artist. Avène Couvrance este prima de produse dermato-cosmetice de machiaj special create pentru persoanele care se confruntă cu probleme medicale sau de sensibilitate.

De fapt, produse pentru ten sensibil găsim destul de uşor, însă produse cu formule eficiente pentru persoanele cu probleme mai speciale precum vitiligo, cicatrici, semne din naştere, semne post-operatorii recente sau echimoze, găsim ceva mai greu. În aceste situaţii se apelează strict la produse de machiaj cu putere mare de camuflare.

Gama Avene Couvrance_lowres

Noua gamă Avène Couvrance cuprinde produse dermatocosmetice pentru machiajul tenului cu imperfecțiuni ușoare, moderate sau severe, precum și al ochilor sensibili sau ai purtătoarelor de lentile de contact. Produsele sunt recomandate de medici dermatologi, chirurgi plasticieni, alergologi și farmaciști datorită siguranței formulelor de machiaj adaptate tenului sensibil. Acestea conțin un număr minim de ingrediente, fiind fără parfum, fără conservanţi, hipoalergenic și non-comedogen.

Produsele din gama Avène Couvrance acoperă principalele 3 nevoi ale rutinei de frumusețe: neutralizarea petelor pielii, uniformizarea culorii și fixarea machiajului.

  1. Neutralizarea petelor pielii

Pentru imperfecțiuni severe:

  • Stick corector Avene Couvrance, 3g – 62 lei

Are un grad mare de acoperire (32% pigmenți), este ușor de aplicat, are o textură bogată și este rezistent la apă, transpirație și transfer. Disponibil în 2 nuanțe: verde (pentru acoperirea localizată a petelor roșiatice) sau galbenă (pentru petele albăstrui). SPF 20.

 Couvrance-concealer-stick

  1. Corectarea și uniformizarea tenului

Imperfecțiuni severe:

  • Fond de ten compact Avene Couvrance, 9.5 g – Preț 83 lei

Are un grad ridicat de acoperire (45% pigmenți), oferind în același timp un aspect natural pielii și este disponibil în formule adaptate fie tenului uscat sensibil (textură bogată), fie tenului normal-mixt sensibil (textură pulbere, Oil-Free). Disponibil  în câte trei  nuanțe pentru fiecare tip. Formulă pentru tenul sensibil, rezistentă la apă și transfer, cu SPF 30.

Couvrance Fond ten solid

Imperfecțiuni moderate și ușoare:

  • Fond de ten fluid Avene Couvrance, 30 ml – Preț 80 leiCouvrance Fond de ten fluid

Are un grad moderat de acoperire (15% pigmenți) și o textură fluidă, dar fără ulei. Este disponibil în trei nuanțe, pentru toate tipurile de piele sensibilă, cu o formula rezistentă la apă și transfer, cu SPF 15.

 

 

  1. Fixarea și finalizarea machiajului
  • Pudră mozaic Avene Couvrance, 9g – Preț 91 ron

Matifiază și fixează machiajul, oferind luminozitate tenului sensibil. Disponibilă în două formule cu texturi diferite: pudră mozaic translucidă, pentru pielea deschisă la culoare sau pudră bronzantă, pentru tenul închis, având un efect de blush.

 Pudra mozaic Avene Couvrance 

  • Mascara cu toleranță ridicată pentru ochi sensibili , 7ml – Preț 65 lei

Mascara recomandată persoanelor cu ochi sensibili, purtătoarelor de lentile de contact și celor care se confruntă cu probleme medicale (precum intoleranţă a ochilor, tulburări ciliare, post-proceduri operatorii), precum și pentru oricine își dorește un produs sigur pentru ochi. Intensifică genele până la cele mai mici fire, le recurbează și le separă una câte una, fără a încărca pleoapele. Rezistă timp de peste 8 ore în ciuda transpiraţiei, căldurii şi umidităţii. Fără fenoxietanol, fără parabeni, fără parfum. Se demachiază foarte ușor.

Couvrance Mascara

Comments

comments