Am pus titlul în engleză pentru că Dicţionarul de neologisme nu m-a lămurit care este pluralul cuvântului mascara (care apropo, este un substantiv feminin, aşa că sper să nu mai aud pe nimeni spunând un mascara). Dacă aveţi voi mai multe informaţii despre acest subiect, vă rog să le împărtăşiţi şi cu mine 🙂

Anyway, când am făcut articolul cu Top 6 produse preferate Maybelline v-am promis că voi reveni cu un articol separat în care să vă spun care sunt rimelurile mele preferate (treaba cu termenul de rimel am lămurit-o în articolul de AICI deja). Părerea mea sinceră este că la capitolul mascara Maybelline excelează. De exemplu, am câteva preferate chiar şi în trusa mea de machiaj pe care le folosesc constant. Şi nu pentru că nu aş investi în branduri profesionale precum MAC sau Make Up For Ever, căci am şi din acelea, dar le ţin mai mult de formă – să se vadă că am. Căci eu în adâncul sufletului meu prefer să folosesc mascara care ştiu eu că funcţionează cel mai bine pe genele clientei. Aşa că sunt aproape sigură că veţi găsi o mascara Maybelline care să vi se potrivească.

My top 4 Maybelline favourite mascaras

Locul 4|: Maybelline the Rocket Volum’Express

Este o mascara cu periuţă din silicon numită Jet Glide pentru că perii sunt foarte fini şi flexibili pentru a da volum genelor fără să încarce excesiv. Asta cu dă volum, dar nu încarcă este puţin amuzantă, pentru că atunci când vrei volum tocmai asta faci – încarci genele ca să pară mai dese. Însă secretul constă în a nu le încărca până arată precum nişte picioruşe de păianjen, iar aici intervine textura cremei din tub care în cazul the Rocket Volum’Express este una de gel, deci foarte fină. Aş recomanda să folosiţi această mascara dacă aveţi genei lungi sau bogate la bază.

Locul 3|: Maybelline the Colossal GO Extreme!

Este mascara pe care o iubesc cel mai tare din seria Colossal şi aleg foarte des să o folosesc pentru că mega-periuţa este destul de voluminoasă, dar pentru că are perii foarte deşi şi flexibili se adaptează uşor pe orice formă de ochi şi pe orice tip de gene. Formula este de ori mai bogată în colagen şi asta se simte pentru că nu se usucă imediat, ci îţi permite să aplici mai multe straturi. Eu  de obicei las cam 45 de secunde între fiecare strat pe care îl aplic.

Locul 2|: Maybelline the Falsies Volum’Express

Mult timp a fost mascara mea preferată datorită periuţei potrivite pentru persoanele cu gene scurte şi nu foarte dese. Îmi place şi formula cu fibre de pro-keratină care permite să aplici mai multe straturi, dar trebuie să te mişti destul de repede. După cum vedeţi periuţa este uşor arcuită şi recomandarea mea este să ţineţi cu partea arcuită în sus, iar la baza genelor să insistaţi cu partea dreaptă.

Locul 1|: Maybelline Volum’Express Mega Plush

Este preferata mea cea mai preferată 😀 (dacă îmi permiteţi să spun asta). Îmi place tot: ambalaj, felul periuţei şi textura foarte buildable. În primul rând nu trebuie să vă speriaţi de periuţa foarte bogată, căci pe cât este de bogată pe atât de fin aplică produsul pe gene. Este adevărat că persoanelor cu ochi mici le-ar fi mai dificil să o folosească, dar exceptând acest detaliu, este minunată! Formula de gel-spumă este cu adevărat deosebită pentru că oferă genelor o flexibilitate fără să încarce. Trebuie să o încercaţi că să înţelegeţi ce spun!

Acesta a fost topul meu. Sunt foarte curioasă să aflu dacă aveţi vreo mascara preferată Maybelline, care este aceea şi mai ales, de ce vă place atât de mult! Apropos, v-ar plăcea să fac un articol în care să vă dau câteva tips&tricks despre aplicarea mascarei?

Comentariile la 4 despre “My top 4 Maybelline favourite mascaras

 1. loredana marin spune:

  Iubesc toate rimelurile (mascara 😀 ) de la Maybelline, dar trebuie sa le las sa se usuce putin. Preferatul meu este Colossal, dar si cu „the rocket” ma inteleg bine. Cateva sfaturi despre aplicarea mascarei ar fi bine venite, in special cum sa facem sa avitam „piciorusele de paianjen”.

  1. Atunci promit sa fac un astfel de articol curand! Te pup

 2. Am impresia ca ‘mascara’ este defectiv de plural. Prima mea dragoste in materie de rimeluri a fost Colossal si acesta ramane preferatul meu. Mi-am pus in gand sa testez si The Rocket si The Falsies, iar, dupa ce am citit articolul, am adaugat si Mega Plush pe lista. Aricolul despre aplicarea mascarei ar fi bine venit 🙂 !
  O primavara frumoasa!
  Kisses, R
  Beauty and bargains
  http://www.beautyandbargainsbyr.wordpress.com

 3. larisa leon spune:

  eu il iubesc pe falsies, dar de ceva vreme ma tenteaza si mega plush. Nu am mai folosit o periuta atat de mare si sunt foarte curioasa care o sa fie rezultatul final.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *