Fata B.U. este veselă şi plină de energie, curajoasă şi jucăuşă, şi iubeşte provocările de orice fel. Ea are un o armă secretă şi nu se sfieşte să o împărtăşească cu tine dacă o vei ajuta să-l cucerească pe băiatul visurilor ei.

B.U. My Secret girl lo-res

Fii alături de fata B.U. în My Secret Mission!

Intră în aplicaţia My Secret Mission de pe Pagina de Facebook B.U. România unde poţi câştiga săptămânal premii atractive sau chiar marele premiu la sfârşitul competiţiei! Tot ce trebuie să faci este să o ajuţi pe fata B.U. să-l cucerească pe her secret crush. Mai precis, sunt 5 etape săptămânale la care trebuie să participi şi să aduni puncte.

Provocarea B.U. My Secret Mission se termină abia pe 3 mai 2015, aşa că ai destul timp pentru a câştiga unul dintre cele 70 de premii puse în joc. Mai mult decât atât, te poţi înscrie la fiecare etapă pentru tragerea la sorţi! Iar după fiecare înscriere intri automat în cursa pentru premiul cel mare: un makeover total care va include o şedinţă de styling (machiaj, coafură şi o ţinută închiriată) + o şedinţă foto cu câştigătoarea. În plus, cu acordul scris al câştigătoarei, pozele pot fi publicate într-o revistă glossy din România până la finalul anului 2015. Câştigătoarea va fi aleasă de către un juriu de specialitate!

Etapele My Secret Mission

Odată ce ai intrat în aplicaţie devii un agent secret, iar misiunea ta este să o ajuţi pe fata B.U. să se pregătească pentru întâlnirea cu băiatul visurilor ei. Pregătirea constă în cinci etape, fiecare cu câte o probă obligatorie şi una opţională ce poate ajuta agentul secret să câştige un număr cât mai mare de puncte. Nu te speria, sunt sigură că totul este foarte simplu!

După ce ai îndeplinit fiecare probă eşti automat înscrisă în tragerea la sorţi pentru premiile săptămânale. Pentru a te putea înscrie în cursa pentru marele premiu trebuie să treci prin toate cele 5 etape!

B.U. My Secret lo-res

Parfumul B.U. My Secret

LO-RES B.U. rangeB.U. My Secret este cea mai nouă aromă lansată de B.U. şi sigur va fi îndrăgită de către fetele curajoase care iubesc aventura şi provocările de orice fel. Este o aromă dulce şi fructată ce îmbină armonios note jucăuşe de măr, pară, zmeură şi cireşe cu acorduri feminine şi elegante de iasomie, gardenie, nucă de cocos şi bezea. În final, atingerile discrete de vanilie, cumerin şi mosc vor menţine misterul personalităţii celei care poartă B.U. My Secret.

Parfumul îmi place atât de mult încât abia aştept să mă înscriu în aplicaţie. Mi-aş dori să câştig premiul cel mare şi să fiu protagonista unui makeover total şi să apar într-o revistă.

Înscrie-te şi tu în aplicaţia My Secret Mission până la 3 mai 2015!

Premiile săptămânale constau în produse B.U., jurnale cu pix, vouchere Meli Melo, truse pentru machiaj Sephora şi tricouri My Secret.

Marele premiu este un total makeover şi o şedinţă foto profesionistă pentru agentul secret desemnat câştigător în urma jurizării.

 

 

Comentariile la 5 despre “Ajut-o pe fata B.U. să-l cucerească pe băiatul visurilor sale iar tu poţi câştiga premii săptămânal, sau chiar marele premiu!

 1. Lory's Blog spune:

  Sunt in misiune secreta! :))

  1. Hihi…urmeaza sa ma inscriu si eu 😀

 2. Pusa Raisa spune:

  Ma inscriu in misiunea secreta !

 3. popaurelia spune:

  Ma inscriu in misiunea secreta !

 4. Ionela Nicoleta Manea spune:

  ma inscriu in misiunea secreta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *