Da, este posibil! Prietena mea Raluca ne-a demonstrat-o în cel mai nou video pe care l-am postat pe canalul meu de YouTube (abonează-te aici) în care am testat cel mai nou produs lansat de Babyliss Paris: peria Liss Brush 3D.

Liss Brush 3D de la Babyliss este o perie electrică ce îndreaptă părul foarte rapid și ușor. Aceasta are trei tipuri de peri care ridică firele de păr de la rădăcină pentru a aplica blând căldura pe fiecare șuviță în parte: perii din plastic (de 34 de mm) separă suvițele, cei din silicon (de 50 de mm) descurcă părul, iar perii cu înveliș ceramic (de 42 de mm) îndreaptă rapid părul.

Mai mult decât atât, pentru că are o suprafață de îndreptare cu 20% mai mare decât orice alt produs de acest tip, peria ceramică Liss Brush 3D combină puterea unei plăci electrice cu performanțele de stilizare ale unei perii pentru rezultate spectaculoase în doar câteva minute

Și dacă nu știați, peria beneficiază de doi generatori de ioni care previn eficient efectul de electrizare al părului. Pe scurt, Liss Brush 3D descurcă părul, îl piaptănă și în același timp îl îndreaptă.

În plus, puteți seta temperatura optimă pentru părul vostru, așa cum am făcut și eu, pentru că peria are trei trepte: 160°, 180° și 200°.

Cu Liss Brush 3D de la Babyliss puteți transforma un păr tern și ciufulit într-unul strălucitor și perfect drept în doar câteva minute. Nu mă credeți? Vă demonstrează prietena mea, Raluca, în video-ul de mai jos!

Comments

comments