La sfârșitul lunii octombrie m-am reîntors la Chic Salon pentru câteva ședințe cu aparatul de remodelare corporală Eximia.

Eximia face minuni și știam asta deja pentru că testasem o variantă de generație mai veche în urmă cu câțiva ani (vedeți aici rezultatele de atunci). Acum la Chic Salon găsiți aparatul Eximia HR77 Platinum care înglobează 5 tehnologii ultra performante într-un singur echipament ce acționează în profunzime chiar și în cazul unui strat de țesut adipos foarte gros.

Cele 5 tehnologii sunt:

 • Laserul lipolitic care ajută la o scădere rapidă în centimetri prin distrugerea țesutului adipos și eliminarea lui pe cale naturală.
 • Multiporația cu intensitate mărită care ajută ingredientele active din gelul special să penetreze celula adipoasă.
 • Endoradiomag – o tehnologie patentată ce combină Vacuumul endermologic cu Radiofrecvența monopolară și Magnetoterapia. Această combinație unică elimină toxinele, oxigenează ţesuturile, stimulează producţia de colagen şi elastină redând elasticitatea pielii şi tratând vergeturile.

Ideea este aparatul Eximia HR77 Platinum ajută eficient la slăbirea localizată, la eliminarea celulitei și îmbunătățirea aspectului vergeturilor, la redarea fermității pielii și la eliminarea toxinelor. În plus, acest tratament poate fi afectuat în fiecare zi.

Dar mai bine vă povestesc experiența mea cu Eximia HR77 Platinum. La sfârșitul lunii octombrie le-am spus celor de la Chic Salon că pe 1 decembrie voi pleca la Londra, iar planul meu este să îmi cumpăr haine. Dorința mea era să scap de niște centimetri rapid pentru că eram între mărimi și mai nimic nu îmi venea bine. Pe scurt, voiam să îmi cumpăr haine mai mici și să arăt mai bine.

Pentru că cererea mea nu era deloc ușoară, ne-am apucat îndată de treabă. Mi s-a conceput un program personalizat care arăta așa: 3 ședințe pe săptămână cu Eximia cu o pauză de o zi între ședințe combinate cu o împachetare Bruno Vassari anticelulitică și 1 ședință cu AdelineV (un aparat care face minuni pentru redarea elasticității pielii și estomparea vergeturilor) pe săptămână.

La începutul programului mi s-au făcut măsurători cu centimetrul foarte precise, iar dupa 12 ședințe le-am refăcut pentru a le compara cu primele. Rezultatele se vedeau după fiecare ședință, așa că am început să mă duc cu și mai mult entuziasm. Dorința mea nu mai părea atât de imposibilă.

Eu am făcut Eximia HR77 Platinum pe următoarele zone: brațe, abdomen, coapse, șolduri și picioare. Dintre aceste zone, cele mai problematice sunt șoldurile și abdomenul inferior. De acolo dau jos cel mai greu. De fapt, pe șolduri chiar aveam nevoie de o remodelare localizată pentru nu sunt simetrice, iar aceea este zona de unde eu slăbesc cel mai greu.

O ședință cu Eximia durează cam o oră și jumătate pentru zonele pe care am făcut eu. Mai întâi ți se aplică un gel special cu ingrediente ce ajută la spargerea celulelor de grăsime și apoi cu unul dintre capetele aparatului ți se face un masaj lejer. Nu doar, poți simți un usor tremur în funcție de intensitatea cu care se lucrează. Este destul de relaxantă această parte. Apoi ți se aplică un ulei și cu celalalt manipul ți se face un vacuum în 3 timpi. Nu este un vacuum clasic și pentru cele care au destul de multă celulită s-ar putea să nu fie prea plăcută această operațiune la început. Însă vă spun din tot sufletul că merită! Eximia este cu siguranță cel mai efficient aparat în remodelarea corporală dintre câte am încrcat eu. Iar eu am încercat multe!

Eximia HR77 rezultate

După 12 ședințe cu Eximia, 10 împachetări anticelulitice Bruno Vassari și 5 ședințe cu AdelineV, rezultatele au fost următoarele: –14 cm în talie, -5 cm de la șolduri, -3 cm de la genunchiul stâng și -3,5 cm de la genunchiul drept, și 5 cm în minus la abdomenul inferior.

Rezultatele mele au fost incredibile. De fapt, nu mă așteptam să am asemenea rezultate vizibile într-un timp atât de scurt. Un lucru care nu trebuie neglijat și nu mă feresc să îl spun, este că eu am continuat să țin dietă și să fac sport în toată această perioadă și sunt convinsă că toate aceste trei elemente combinate au condus la aceste rezultate.

slabit eximia ioana

Eximia m-a ajutat să scap rapid de mulți centimetri în plus într-un timp foarte scurt și fix de pe zonele unde îmi este cel mai greu să dau jos. În plus, textura pielii este mult îmbunătățită, iar în excursia de la Londra am avut cea mai frumoasă surpriză: mi-am cumpărat haine cu o măsură mai mică.

Eximia sigur dă dependență pentru că vreau să continui tratamentele până scap de toți centimetrii în plus de pe zonele de unde dau jos foarte greu prin sport.

Despre celulită vă povestesc în articolul următor!

Comentariile la 4 despre “Remodelare corporală: 14 cm în minus după 12 ședințe cu Eximia

 1. Alexandra spune:

  Cat au costat procedurile? Felicitari pentru ambitie. Arati foarte bine :*

 2. liliana spune:

  buna seara
  imi puteti spune cat costa tratamentul ?
  multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *