Sunt fericită și onorată în același timp de faptul că foarte mulți oameni asociază conceptul de beauty/frumusețe cu numele meu. Asta îmi dovedește că toți acești ani de activitate susținută înseamnă cu adevărat ceva nu doar pentru mine, ci și pentru cei din acest domeniu și nu numai.

Beauty Days este un eveniment prin care mall-ul VIVO! Constanța celebrează venirea primăverii și oferă vizitatoarelor și clientelor sale fidele două zile de răsfăț punând la dispoziție servicii profesionale gratuite de make-up și hairstyling, consiliere personalizată și facilitează întâlnirile dintre beauty bloggerii lor preferați constănțeni și public. Eu am avut deosebita onoare de a fi invitatul special al evenimentului și m-am bucurat cu atât mai tare cu cât aceasta a fost a doua ediție la care am participat.

beauty days vivo constanta 2

Așadar, plină de emoții cauzate de condițiile meteo, sâmbătă dimineață am pornit spre Constanța. Din fericire, drumul a fost bun și am ajuns fără problem la VIVO! chiar la ora stabilită pentru a mă întâlni cu voi.

beauty days vivo constanta ioana dumitrache17

Ziua de sâmbătă a trecut foarte rapid. Beauty cornerul Douglas cu cele 3 posturi de machiaj au fost aproape tot timpul ocupate, așa că am văzut multe fețe noi care plecau cu un zâmbet larg pe chip după ce vedeau micile transformări oferite de make-up artiști cu produsele din colecția de primăvară Douglas.

beauty days vivo constanta 34 beauty days vivo constanta 45 beauty days vivo constanta ioana dumitrache makeup beauty days vivo constanta ioana dumitrache mua

În plus, surpriza acestei noi ediții a fost și instalarea unui post de hairstyling, unde un specialist Kardashian Beauty venit special de la București a răsfățat femeile cu coafuri în tendințe, dar și cu produsele de îngrijire și coafare pe care le folosesc și celebrele surori Kardashian. În plus, Adrian mi-a arătat cum se fac noile bucle 3D și dacă vreți să aflați și voi nu ratați weekly vlogul 5 de pe canalul meu dde Youtube!

beauty days vivo constanta 3 beauty days vivo constanta 1 25 beauty days vivo constanta ioana dumitrache14

Andreea, gazda evenimentului, a avut grijă să nu existe niciun moment de plictiseală, așa că atât eu cât și colegele mele beauty bloggers Adela Ene, Raluca Vătafu, Iulia Negoescu și Adina Iordan am povestit vizitatorilor VIVO! Constanța despre cele mai noi tendințe în materie de machiaj, despre produsele noastre preferate și despre tehnicile care ne salvează din anumite situații.
În plus, am susținut și două scurte workshopuri în care am prezentat punctele cheie ale machiajului de birou și business, dar și cum trebuie camuflate și acoperite cearcănele. Ziua de sâmbătă parcă a zburat și vreau să vă mulțumesc tuturor celor care ați venit să ne cunoaștem.

beauty days vivo constanta ioana dumitrache3g ioana dumitrache live beauty days vivo constanta beauty days vivo constanta ioana dumitrache l beauty days vivo constanta ioana dumitrache26

Duminica a fost o zi și mai animată și pe de o parte mă bucur că nu am avut timp să mă plictisesc, pe de altă parte parcă îmi pare rău că a trecut atât de repede. Pentru că mi-ați scris pe Instagram că vreți să fiți machiate de mine, mi-am luat pensulele la mine și a doua zi am venit pregătită de acțiune.

Vreau să îi mulțumesc în special Emei pentru cadoul frumos, chiar a fost o surpriză neașteptată și promit să am mare grijă de el!

beauty days vivo constanta ioana dumitrache9 beauty days vivo constanta ioana dumitrache10

 

 

 

Ca să vă fac un rezumat al zilei de duminică, am machiat, am discutat despre protecția solară și cum să ne alegem fondul de ten potrivit, despre subtonul pielii și despre produsele preferate de machiaj. Le mulțumesc tuturor fetelor care au venit special să mă cunoască, să le cert pe cele care doar au venit dar cărora le-a fost jenă să mă abordeze și să felicit VIVO! Mall Constanța pentru evenimentele frumoase pe care le organizează pentru vizitatorii săi. Ne vedem la toamnă!

beauty days vivo constanta ioana dumitrache5 beauty days vivo constanta ioana dumitrache3 beauty days vivo constanta ioana dumitrache6 ioana dumitrache beauty days vivo constanta beauty days vivo constanta ioana dumitrache12

beauty days vivo constanta ioana dumitrache15

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *