Am decis să reiau rubrica Beauty News of the week și în fiecare zi de vineri să vă fac o scurtă prezentare a celor mai noi lansări din domeniul frumuseții. Zi de zi blogul meu, canalul de YouTube și contul de Instagram vor fi updatate cu trucuri și sfaturi despre aceste produse, așa că dacă vreți să aflați mai multe vă invit să mă urmăriți și acolo. Așadar, iată care au fost cele mai importante noutăți de săptămâna aceasta:

Rouge Dior Ultra Rouge

Dior + inovație = Rouge Dior Ultra Rouge

Și nu glumesc! Am primit săptămânile trecute un pachet simpatic foc ce conținea câteva dintre noile rujuri Rouge Dior Ultra Rouge (stați cu ochii pe canalul meu de YouTube dacă vreți să le vedeți și pe buzele mele), dar și inovatorul produs pentru conturul buzelor Dior Rouge Ink Lip Liner (150lei). Da, ați citit bine este un tuș pentru conturarea buzelor. How cool is that?

În primul rând trebuie să știți că Dior a lansat o gamă nouă de rujuri ce conține 22 de nuanțe extrem de pigmentate (chiar sunt, le-am testat eu), ce rezistă mult pe buze fără să usuce. Textura este una semi-mată tocmai pentru a oferi hidratare și rezistență. Compromisul perfect pentru buze superbe.
Trebuie să le încercați!
Preț: 190 lei

Rouge Dior Ultra Rouge Dior Rouge Ink Lip Liner

M • A • C Studio Fix

M • A • C Cosmetics ne reamintește că este cea mai inclusivă marcă de make-up din lume pentru că oferă produse potrivite pentru toate vârstele, toate rasele, toate genurile și pentru a fi potrivit cu mai multe nuanțe și subtonuri decât oricare alt brand.

Iar acum fondul de ten Studio Fix Fluid SPF 15 este disponibil în 64 de nuanțe, iar fondul de ten pudră Studio Fix Powder Plus Foundation este disponibil în 53. În plus, mă bucur să vă anunț că au fost lansate și câteva produse noi:

  • Concealer Studio Fix 24-Hour Smooth Wear – 97 lei
  • All-in-one Sculpt and Shape Contour Palette – 230 lei
  • Studio Fix Conceal and Correct Palette – 191 lei

Acum nu mai ai nicio scuză dacă nuanța gâtului nu se potrivește cu cea a tenului 🙂

mac studio fix

Kérastase Elixir Ultime

Kérastase a îmbunătățit formula gamei Elixir Ultime cu uleiuri prețioase de marula și camelie. Uleiul de marula conține o concentrație ridicată de acizi grași esențiali, vitaminele C și E și antioxidanți care oferă protecție intensă fără a îngreuna fibra, iar uleiul de camelie este alcătuit în principal din acid oleic (omega 9) și acid linoleic care oferă o strălucire suplimentară părului.

Produsele sunt disponibile în saloanele partenere Kérastase și pe vedo.ro.

Preț Kérastase Elixir Ultime ulei pentru păr tern și lipsit de strălucire: 149,9 lei

Kérastase Elixir Ultime marula

Institut Esthederm

De curând a fost lansat în România Institut Esthederm – un brand premium, pe care fondatorul Laboratoarelor Bioderma, Jean Noel Thorel l-a creat “nu pentru a face femeile mai frumoase, ci tocmai pentru că ele sunt frumoase”. Este un concept inovator de “age management” pentru păstrarea frumuseții naturale pe termen lung.

ADN-ul brandului este Apa Celulară, un brevet exclusiv al Institut Esthederm, care imită apa din interiorul celulelor pielii. Este singurul tip de apă din produsele Institut Esthederm și reprezintă o sursă de energie pe care pielea o acceptă și o valorifică optimizând metabolismul celular.

Mai multe despre produse și filozofia brandului găsiți aici.

institut estherderm

FOREO Shimmer Freak

Foreo și-a îmbogățit gama de măști dedicate dispozitivului UFO cu încă 5 sortimente, vedeta fiind masca inteligenta Shimmer Freak infuzată cu cafea ce face parte din colecția Skin Rehab Collection. Aceasta promite să elimine semnele de oboseala în doar 90 de secunde, conferă fermitate și calmează pielea inflamată. Formula este potrivită și pentru zona ochilor și conține antioxidanți și niacinamide care uniformizează imperfecțiunile.

Pachetul de 6 măști Shimmer Freak este disponibil în parfumeriile Douglas și online pe emag.ro la prețul de 99 lei.

 Foreo UFO masks

Hey Honey

Parfumeriile Douglas își îmbogățesc portofoliul de branduri exclusive cu produsele de îngrijire a pielii Hey Honey venite direct din Florida. Ingredientele de bază sunt duo-ul imbatabil format din propolis (cel mai puternic antiseptic cu efecte antibacteriene) și miere (cunoscută pentru proprietățile nutritive și vindecătoare) îmbogățite cu alte ingrediente active care se adaptează perfect unui stil de viață dinamic. Puteți vedea lista completă de produse aici.

Hey honey douglas

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *