Se pare că 1988 nu este doar anul naşterii mele, ci şi anul în care, după 8 ani de cercetări intensive, a fost patentat şi primul gel-tratament pentru unghii din lume. Elmien Scholtz, o fostă terapeută în frumuseţe, şi-a dorit să creeze un sistem de manichiură unic, care să ofere nu doar rezistenţă şi culoare de durată, ci un produs-tratament care mai mult decât  să nu fie invaziv pentru unghiile naturale, să le trateze şi să sporească rezistenţa naturală pe tot parcursul purtării.

Sună destul de SF şi pentru anul 2014 (aproape 2015) să găseşti un gel de unghii care nu numai să nu îţi afecteze unghia naturală, ba din contra să o îngrijească ..dar pentru 1988?!

Ei bine, există şi se numeşte Bio Sculpture Gel. Şi după ce timp de peste 20 de ani a făcut înconjurul lumii şi s-a instalat în cele mai importante centre de frumuseţe din lume a ajuns şi în România pentru a îngriji unghiile femeilor care preferă manichiurile perfecte, rezistente şi unghiile cât mai sănătoase.

Succesul Bio Sculpture Gel a fost asigurat de-a lungul anilor de către investiţiile continue în cercetarea şi dezvoltarea produselor astfel încât să acestea să răspundă cu succes chiar şi celor mai exigente cerinţe. Patentat drept primul produs din lume de tip tratament, reactiv la razele UV, cu uscare rapidă şi îndepărtare prin înfolierea unghiilor în dischete cu dizolvant, neutilizând instrumente de lucru cu potenţial agresiv asupra sănătăţii şi integrităţii suprafeţei unghiilor, formula Bio Sculpture Gel nu a putut fi copiată astfel încât în prezent este în continuare singurul gel-tratament din lume.

Şi vestea mai puţin bună este că nu veţi găsi Bio Sculpture Gel în toate saloanele din ţară. Cel puţin nu încă deoarece tehnicienii care doresc să lucreze cu acest brand trebuie să urmeze un training intensiv sub îndrumarea Andreei Beatrice Lascu, Educational Manager Bio Sculpture Gel Romania.

BioSculpture3

Eu am testat Bio Sculpture Gel la .1 Concept (Str. Stirbei Voda, nr.53-55),  mai mult dintr-o necesitate. Renunţasem de vreo lună la manichiura cu gel şi chiar şi după 4 săptămâni unghiile erau foarte subţiri şi mi se rupeau imediat într-un mod foarte dureros. Cele care aveţi unghii cu gel cu siguranţă ştiţi despre ce vorbesc. Când am auzit iar de manichiură cu gel am fost extrem de reticentă. Însă o cunosc de mult timp pe Andreea Beatrice şi ştiam că mă pot baza pe sfaturile ei. Doar este unul dintre cel mai buni tehnicieni din ţara asta.

Mai întâi s-a făcut verde-roşie-albastră când a văzut toate denivelările din unghiile mele şi culoarea rozalie intensă care semnalează agresiuni puternice, apoi mi-a ţinut o morală şi mi-a spus că trebuie să lucrăm împreună dacă ne dorim unghii sănătoase şi frumoase. Şi apoi ca să mă împace, mi-a promis unghii în formă de migdală aşa cum văd doar la fetele din SUA pe Instagram după doar două sesiuni cu Bio Sculpture Gel. Mi s-a părut un târg corect, aşa că am hotărât să îi urmez sfaturile întocmai.

Eu am avertizat-o de la început că gelul/oja semi-permanentă nu rezistă la mine mai mult de 8-11 zile, însă ea s-a încăpăţânat să îmi demonstreze că Bio Sculpture Gel nu se va alătura acestei experienţe. Şi mare dreptate a avut! Iată că scriu aceste rânduri după 15 zile de la vizita la .1 Concept şi gelul se menţine pe unghiile mele impecabil. Sâmbătă am programare la mani şi abia aştept să văd cum vor arăta unghiile pe sub gel.

Bio Sculpture Gel este diferit. În primul rând paşii urmaţi pentru curăţarea unghiilor şi cuticulelor nu seamănă deloc cu ce se întâmplă în saloanele din ţara noastră. Voi ştiaţi că nu este bine ca unghiile şi cuticulele să fie ţinute în apă sau orice altă substanţă ce poate mări volumul lor? Eu nu ştiam. După ce unghia este curăţată şi îi este data forma corectă urmează aplicarea gelului. Am fost extrem de surprinsă să constat că unghia nu este pilită absolut deloc şi mai mult, înainte de aplicarea gelului Andreea Beatrice mi-a aplicat tot felul de cockteiluri cu vitamine care să repare şi să întărească unghia.

BioSculpture7

Mi-a dezvăluit că Bio Sculpture Gel are un protocol şi produse speciale pentru fiecare tip de unghie în funcţie de grosimea şi flexibilitatea ei, astfel încât serviciul este un personalizat pe nevoile specifice ale unghiei în momentul respectiv.

Sâmbătă mă duc să îmi fac din nou manichiura cu Bio Sculpture Gel la salonul .1 Concept şi abia aştept să văd cum vor arăta unghiile mele sub gel şi dacă vor fi mai tari şi mai rezistente decât erau înainte. Şi bineînţeles că urmează să vă povestesc absolut tot pe blog. Dacă a trecut testul promit să mă convertesc la Bio Sculpture Gel!

bio-sculpture-gel-romania

PS: Vă rog să observaţi modelul cu romburi lucioase pe gel mat 😀

PSS: Momentan sistemul de îngrijire a unghiilor Bio Sculpture Gel este disponibil doar la .1 Concept (Str. Stirbei Voda, nr.53-55), aşa că trebuie să vă faceţi programare din timp căci Andreea este una singură!

Comentariile la 13 despre “Testez primul gel-tratament pentru unghii din lume. Citeşte primele impresii!

 1. DanaMakeup spune:

  Suna bine, mai ales in perioada asta!

 2. Catalina spune:

  Si eu lucrez cu gelul Bio Sculpture de 9 ani si sunt foaaaarteee multumita de rezultate, si clientele si mai multumite !!!

  1. Ioana spune:

   De unde pot comanda, pt uzul personal? Multumesc frumos

   1. Buna! Trebuie sa iei legatura cu Andreea Beatrice de la salonul 1Concept 🙂

   2. Buna! Trebuie sa iei legatura cu Andreea Beatrice de la salonul 1Concept 🙂

 3. Zevi spune:

  Ca orice tratament de acest fel, trebuie parcurs cu rabdare; o singura data nu e suficient. Asta, ca la un moment dat, chiar sa apara ceva rezultate.

 4. oana spune:

  @catalina, eu sunt la alergica la gelul clasic. am vreo sansa cu bio sculpture?

  1. Lascu Andreea Beatrice spune:

   Au fost declarate foarte putine cazuri de alergie cu Bio Sculpture.
   Produsele au fost testate in laboratoare din intreaga lume pe mai multi subiecti care prezentau alergii de la alte produse si care cu Bio Scuplture nu au avut nicio reactie. Va asteptam in salonul nostru, .1Concept (str. Stirbei Voda 53-55) pentru a va prezenta aceste certificate si, de ce nu, sa testati gelul. Daca stiti deja la ce compus chimic sunteti alergica putem sa verificam daca este un component al gelului nostru sau nu. Va asteptam cu drag!

 5. corina spune:

  Inteleg ca acest „super gel”, este un produs nou, dar stie cineva de unde se poate cumpara???

  1. Buna, Corina!

   Ia legatura cu Andreea de la 1concept. si ea iti va da toate detaliile. Ei sunt singurii distribuitori 🙂

   Cu drag,

   Ioana

  2. Buna, Corina!

   Ia legatura cu Andreea de la 1concept. si ea iti va da toate detaliile. Ei sunt singurii distribuitori

   Cu drag,

   Ioana

   1. Anca spune:

    Buna,vreau și eu gelul Bio Sculptura.

    1. Buna! Cauta saloane care lucreaza cu acest brand

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *