Tocmai a fost lansatã la New York de cãtre Regele Diamantelor Negre, Azature. Prima colecţie de bijuterii lansatã în 2007 formatã din şapte piese lucrate manual, a uimit printr-un nou metal de lux creat chiar de el – o combinaţie chimicã dintre platinã şi argint pe care a fixat pietre de onix şi diamante negre. Acesta a fost începutul unei cariere încununate de colaborãri cu designeri de top, celebritãţi de la Hollywood şi Case Regale.

Acum marcãm un alt moment important în cariera Regelui Diamantelor Negre, lansarea unui produs ultra de lux în ediţie foarte limitatã (deoarece a fost creatã o singurã bucatã), AZATURE Nail Polish, care conţine diamante negre în valoare de 267 de carate.

Preţul acestei oje este de 250.000$.

Pentru cele care nu îşi permit preţul mai sus menţionat, Azature a creat şi un produs mai accesibil care conţine de asemenea diamante negre şi costã 25$ pentru 15ml. Sticluţa lacului de unghii negru cu sclipiri lucioase va avea forma diamantului, purtând semnãtura designerului.

Varianta accesibilã a lacului de unghii este disponibilã începând cu luna August, dar din pãcate nu şi în România.

Ce pãrere aveţi despre acest produs? Vã face inima sã tresarã?

azatureblackdiamond

 

Comentariile la 2 despre “Cea mai scumpã ojã din lume

  1. Alex spune:

    asta ieftin nu! ala scump da! imi tresare tot nu numai inima :))))

  2. roxilazar spune:

    perfect…chiar nu stiam ce sa fac cu cei 250 000$ care imi ingreuneaza buzunarele momentan :))) mi-ar placea s-o port o data, cine stie…. <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *