La începutul acestei luni am avut plăcerea de a participa la evenimentul de inaugurare a salonului Charming Beauty Studio & School (Str. Portărești, Nr. 22A) şi să descopăr mai multe detalii din spatele acestui concept care mi-a atras în primul rând atenţia datorită componenţei sociale.

charming-beauty-studio3

Nu este un secret faptul că datorită ocupaţiei mele vizitez multe saloane de înfrumuseţare, că am ocazia să încerc multe servicii şi să discut cu mulţi specialişti. Ba chiar pot mărturisi că sunt o persoană destul de tipicară, aşa că odată ce am prins drag de cineva sau de ceva, îi rămân fidelă.

Însă conceptul Charming Beauty Studio & School mi-a atras atenţia şi m-a convins că trebuie să aflaţi şi voi musai de serviciile pe care le oferă din mai multe motive: echipa de specialişti este una foarte bine pregătită, preţurile serviciilor sunt accesibile, au o academie de înfrumusețare care organizează cursuri de calificare pentru cei ce își doresc să lucreze în domeniu, dar cel mai important aspect din punctul meu de vedere, este faptul că o treime din locurile disponibile sunt destinate persoanelor provenite din medii defavorizate, care nu își permit să plătească un astfel de curs. Mai mult decât atât, Claudia Dumitru, inițiatoarea proiectului, a mai spus că planul salonului nu se rezumă doar la primirea în spațiul de educație al persoanelor cu posibilități materiale reduse, ci vrea să aducă un zâmbet pe buze și celor mai puțin favorizați, organizând sesiuni de înfrumusețare în cămine de bătrâni, fundații și alte locuri unde un strop de frumusețe poate să lumineze ziua cuiva.

charming-beauty-studio2

Ca să recapitulăm, la Charming Beauty Studio & School puteţi beneficia de servicii de coafor, îngrijire corporală şi cosmetică şi manichiură-pedichiură, dar puteţi participa şi la cursuri de formare în meserii specifice acestei industrii: Frizer, Cosmetician, Manichiurist-pedichiurist, Coafor și Stilist protezist de unghii.

Din echipa de traineri care va susține sesiunile de curs Charming face parte și Andrei Ambrosio care colaborează și în calitate de hairdresser cu Charming Beauty Studio.

“Mi-a plăcut foarte mult conceptul și componenţa educativă pe care Charming o are: cursurile se adresează persoanelor care vor să învețe cum să aibă grijă de ele, ca demers de dezvoltare personală, și în egală măsură acelora care doresc sa profeseze în industria de beauty, iar o parte dintre locurile disponibile pentru fiecare sesiune sunt rezervate persoanelor din categorii defavorizate”, a povestit Andrei Ambrosio.

Program de funcţioanare:
L-S: 09:00 – 21:00
D: 10:00 – 14:00

Programari: 0770764133
Înscriere cursuri: 0770522054

charming-beauty-studio4

 

Comments

comments