Cele care mă citiți de mai mult timp știți că eu nu sunt adepta tratamentelor naturale și că atunci când vine vorba de îngrijire (piele, unghii, păr etc) întotdeauna voi alege cercetarea și tehnologiile inovatoare în defavoarea tramantelor home-made. Asta sunt eu, și îmi mențin părerea că alimentele fac mai bine la burtică decât dacă le aplicăm pe față sau pe păr. Știu că efectele extractelor din diferite fructe sau alte ingrediente minune trebuie potențate prin anumite procedee și tehnologii, și sunt convinsă că eu în bucătărie nu voi obține niciodată efectul maxim.

Ioana Dumitrache Collistar Natura

Dar să știți că dacă nu sunteți în asentiment cu mine nu trebuie să închideți această pagină, căci vreau să vă dezvălui cum a reușit un reputat brand de cosmetice să combine îngrijirea naturală și home-made cu inovația.

Gama de îngrijire Collistar Natura este un program complet de îngrijire a tenului care se adresează tuturor tipurilor de ten indiferent de vârstă, și care combină formule cosmetice high-tech (ce nu conțin silicon, uleiuri minerale, SLES sau SLS) cu ingrediente naturale cunoscute pentru efectele benefice asupra pielii.

collistar natura

Cele patru produse noi ale gamei conțin 95% ingrediente naturale și sunt rezultatul muncii Laboratoarelor Collistar și a prestigioasei Universități din Siena care a fost implicată activ în faza de proiectare și de cercetare a șteviei, ingredientul principal din produse.

Ingredientele active Collistar Natura sunt ștevia, fructul de Lychee, papaya, avocado și quinoa.

Datorită cercetărilor efectuate în colaborare cu universitatea din Siena, Collistar a fost în măsură să utilizeze și să exploateze întregul potențial al șteviei, o plantă salbatică, cu o aromă dulce, ce conține glucozide și flavonoide, fiind utilizată pe scară largă ca un îndulcitor natural.

Ștevia – hidratantă, calmantă și foarte în vogă în acest moment – stimulează funcția specială a fiecărui produs pe care Collistar l-a asociat cu:

  • Lychee pentru Apa micelara Bifazică
  • Papaya în crema Infusion Cream
  • Avocado în Precious Essence-Oil
  • Quinoa în formula Transforming Essential Cream ce permite cosmeticelor mutarea într-un nou sector – cel al produselor “home made”.

COLLISTAR NATURA TRANSFORMING CREAM

Acum, cum ar fi dacă v-aș spune că această nouă gamă vă oferă un produs versatil, ce beneficiază de o tehnologie unică care poate fi combinat cu orice ingredient proaspăt și natural preferat de voi (miere, papaya, avocado etc) pentru obținerea unui produs de îngrijire care să mențină tenul tânăr cât mai mult timp?

 

Collistar Natura Transforming Essential Cream

COLLISTAR NATURA TRANSFORMING ESSENTIAL CREAMAceasta este o cremă cu o formulă simplă, ce poate fi personalizatăcu alte ingrediente naturale în funcție de rezultatele pe care dorim să le obținem. Textura sa este fină și bogată datorită tehnologiei cu acțiune de cocooning (un înveliș protector și confortabil), dar și a conținutului ridicat de unt de plante combinat și extract de semințe de quinoa cu efect antioxidant. Simplu spus, puteți combina această cremă cu zahăr brun pentru a obține un scrub care va lăsa pielea catifelată și hidratată, cu puțin ulei de măsline pentru un efect hrănitor sau cu ingredientul vostru favorit. Vă puteți inspira din rețetarul de mai jos.

Collistar Natura Mask

Collistar Natura Apă Micelară Bifazică

Îndepărtează machiajul de pe ten, ochi și buze cu ușurință datorită tehnologiei micelelor care atrag impuritățile ca un magnet lăsând tenul curat și proaspăt. Extractul de Lychee neutralizează efectul radicalilor liberi, iar ștevia protejează împotriva stresului oxidativ prevenind îmbătrânirea prematură. Într-un singur pas poți îndepărta machiajul, tonifia pielea și să o hidratezi, toate acestea datorită formulei speciale și inovatoare pentru o apă micelară.

Ioana Dumitrache Denisa Luntraru Collistar Natura2

Collistar Natura Extraordinary Infusion Cream

O formula versatilă, potrivită tuturor tipurilor de piele, indiferent de vârstă. Formula concentrată acționeaza 24h, iar asta se datoreaza ingredientelor active revitalizante și hrănitoare bogate în minerale, vitamin, protein și acizi grași esențiali. Printre ingredientele principale se găsesc uleiul de argan, uleiul de babsssu, cacao, unt de shea și ștevie. Această formulă ajută pielea să își recapete dinamismul cellular optim și un echilibru hidrolipidic perfect.

Collistar Natural Precious Essence-Oil

Ulei cu textură catifelată, plăcută la aplicare care oferă nu doar o experiență relaxantă ci și o îngrijire hi-tech. Formula Collistar Natural Precious Essence-Oil combină ștevia, uleiul de avocado (plin de fitosteroli și acizi esențiali, și vitamin), uleiul de argan, uleiul de limba mielului, tărâțele de orez și uleiul de migdale dulci pentru un efect intens de regenerare, o piele întinerită, luminoasă și foarte fină la atingere.

Acest ulei poate fi folosit și ca o mască.

collistar natura precious essence oil

Produsele din gama Collistar Natura sunt disponibile în magazinele Sephora și Douglas.

Ioana Dumitrache Denisa Luntraru Collistar Natura

Insta story-ing cu Denisa Luntraru (Fashion in my Eyes.com)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *