Poate nu ştiaţi dar pe Cristina Shopping Therapy o mai cheamă şi Ioana. Şi dacă pentru unele dintre voi acest lucru nu este o noutate, vă mai spun unul: îmi este o foarte apropiată prietenă. Chiar dacă primele noastre întâlniri nu preconizau o prietenie strânsă (din cauza ei, bineînţeles că nu a mea), lucrurile au luat o întorsătură frumoasă şi ne-am dat seama că avem multe lucruri în comun, că ne simţim bine împreună (mai puţin când mergem la cumpărături şi eu termin în 30 minute şi ea în 2 ore) şi că suntem foarte creative reuşind să facem lucruri frumoase impreuna.

Ei bine, într-o seara când eram în vizită la prietena noastră Raluca  ne-am hotarat să vă facem nişte confesiuni în tandem. Periodic, ca să ne cunoaşteţi mai bine. Astăzi începem cu 4 întrebări scurte, sper să vă placă. Nu uitaţi să treceţi şi pe la Ioana Cristina!

bourjois CC Cream 123 perfect

Poți să-mi spui ce fond de ten ai folosit astăzi?

Astăzi am optat pentru noul CC Cream 123 Perfect de la Bourjois. Diseară însă, cred că voi purta preferatul de aici.

Care a fost ultimul produs de beauty cumpărat?   

Sâmbătă seara am intrat în Sensiblu după medicamente şi mi-au căzut ochii pe balsamul de buze Kelyane HD de la Ducray. Initial m-am enervat că nu are un miros frumos, ba chiar mi se pare că a luat mirosul tubului, însă am citit mai bine pe el că este un produs fără miros. Hidratează foarte bine buzele. Ideal de ţinut în buzunar pentru aplicări frecvente iarna.

 Ce parfum ai purtat azi?   

Astăzi am întins mâna după Monatale Roses Elixir – un parfum pe care nu l-am purtat deloc anul acesta. Mi-am amintit instant de ce îl iubesc!

Ce produs îți dorești cu ardoare în acest moment (fără limită de buget)?

Trusa Kett Fixx Creme PRO Palette Neutral sau Dermacolor Camouflage Crème Palette 24 Colors.

trusa kett fixx creme pro palette

dermacolor palette

 

 

Un comentariu la “Confesiuni Spontane de la doua Ioane

  1. Adina spune:

    Ce imi plac astfel de postari! Si ai scris asa frumos despre voi!
    Oare de ce rescunosc trusa Kett? Iti doresc sa pui labuta pe ea cat mai repede 🙂
    Va pup, pe ambele Ioane :* :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *