Atunci când Numeric PROof a decis să susțină proiectul Spa on the Road și pe mine ca make-up artist la început de drum, recunosc că am fost foarte încântată la aflarea veștii deoarece deja testasem o parte dintre produse la cursul de make-up cu Sînziana și știam că este unul dintre brandurile de top cu care lucrează cei mai celebri profesioniști din lume, iar acest lucru îmi dădea și mai multă încredere în mine.

De-a lungul acestor săptămâni, având posibilitatea de a folosi produsele Numeric PROof și de a experimenta în voie, am reușit să îmi fac o părere personală, nealterată de impresiile nimănui, despre produsele încercate.

Și pentru că doresc să împărtășesc cu voi fiecare moment al acestei duble călătorii (proiectul Spa on the Road și activitatea de make-up artist) în care m-am îmbarcat alături de Bianca și de toți partenerii noștri de nădejde, m-am hotărât să țin un beauty jurnal online, chiar aici, pe blog, unde voi îmi sunteți alături.

Astăzi am pregătit pentru voi un review al paletei de rujuri Numeric PROof. Nici nu se putea altfel, căci voi știți că rujurile reprezintă slăbiciunea mea cea mai mare când vine vorba de machiaj și adevărul este că de abia așteptam să vă arăt aceste 8 culori superbe. Doar 8 are trusa și tot atâtea va arăt eu acum, dar să știți că pot fi foarte ușor combinate între ele pentru obținerea nuanței potrivite.


Încă de la început am fost plăcut surprinsă de textura foarte cremoasă și hidratantă pe care o au rujurile, dar cea mai mare supriza a venit din partea gradului de pigmentație: dintr-o singură aplicare am obținut acoperirea pe care o vedeți mai jos. Rezistă la fel de mult ca un ruj clasic, dar nu la fel de mult ca rujurile lor lichide (despre care vă povestesc cu altă ocazie).

Paleta conține 8 nuanțe, de la nude până la portocaliu, roz intens sau mov, iar pastilele pot fi înlocuite, deci în cazul în care consumați o culoare anume nu trebuie decât să cumpărați culoarea respectivă.

Preț 353 lei (300 lei pentru make-up artiști)

Produsul poate fi achiziționat de la sediul școlii de machiaj Adhara (str. Tudor Vianu Nr 10) sau online de aici.

Care este nuanța voastră preferată? 
Nu uitați să dați LIKE pagînilor de Facebook Spa on the Road și Numeric PROof România!

 

Comments

comments