Hidratarea pielii corpului este un subiect de mare interes pentru mine în contextul #MyBodyJourney, însă având în vedere gerul crunt de afară cred că și voi începeți să acordați mai multă atenție acestui capitol.

Mie îmi place să am pielea hidratată și catifelată pentru că detest senzația de “piele care ține“ și aspectul de solzi de pește. În plus, chiar dacă slăbesc lent și fac mult sport, tot am teama că mi se va lăsa pielea. Lucru care oricum se va întâmpla pe unele zone, dar prefer să minimizez cât mai mult șansele. Sper că mă înțelegeți.

Nu vreau să afirm că sunt un guru al cremelor de corp, însă am încercat foarte multe și am acasă o colecție impresionantă pe care o folosesc în funcție de proprietăți și efectele pe care cremele le au asupra pielii mele. Chiar, v-ar plăcea să fac un video despre cremele de corp pe care le folosesc? Vă rog să îmi spuneți în comentarii.

Astăzi vreau să vă anunț că gama elmiplant body nutrients s-a îmbogățit cu încă o cremă nouă pentru piele normal și uscată – elimplant Sensual Touch. Noua loţiune de corp menţine pielea fină şi catifelată până la 48 de ore, formula rămânând fidelă filosofiei brandului, la fel ca toate produsele gamei: este îmbogăţită cu ingrediente 100% naturale, obţinute prin metode blânde, eco-friendly, ce asigură păstrarea proprietăţilor substanţelor active.

Mie îmi plac cremele din gama elmiplant body nutrients, mai ales cea cu orez, așa că această veste mă bucură și abia aștept să o încerc. Mi se pare un produse care face ceea ce promite, are un miros foarte plăcut, senzația de catifelare se menține într-adevăr un timp îndelungat (de obicei până la dușul de după antrenament), iar prețul este unul foarte accesibil pentru orice buzunar.

Sensual Touch conţine extracte de orhidee şi ylang-ylang. Extractul de orhidee hidratează eficient şi lasă o senzaţie plăcută de catifelare a pielii, în timp ce uleiul esenţial de ylang-ylang oferă o senzaţie de confort, fiind recunoscut şi pentru proprietăţile sale senzoriale.

Preţ: 11,90 lei (250 ml)

De asemenea, gama body nutrients mai conține trei creme hidratante care se absorb rapid în piele fără a lăsa urme grase sau disconfort pe piele.

Loţiunea de corp intensiv-hidratantă body nutrients, cu extract de bambus şi iaurt – 11,90 lei (250ml) & 15.70 lei (400ml)

Iaurtul reprezintă un cocktail natural de proteine, minerale şi vitamine, care hidratează pielea uscată imediat. Reglează procesele biochimice de la nivelul pielii, stimulând regenerarea epidermei şi sinteza de colagen. Un alt element important din formulă este extractul de bambus, care are rolul de a proteja pielea, conferindu-i un aspect sănătos şi o textură fină.

 

Lapte de corp nutritiv-reparator body nutrients, cu extract de bumbac şi orez11,90 lei (250ml) & 15.70 lei (400ml)

Extractul de bumbac din formula loţiunii de corp ajută la restabilirea catifelării şi elasticității pielii datorită conţinutului ridicat de minerale şi proteine. În același timp, extractul de orez menține echilibrul natural de hidratare, îmbunătăţeşte aspectul pielii şi o lasă fină şi radiantă.

 

Loţiunea de corp Silky Radiance body nutrients, cu unt de cacao şi macadamia11,90 lei

Loţiunea de corp elmiplant Silky Radiance transformă pielea ternă şi deshidratată, conferindu-i un aspect sănătos, strălucitor şi catifelat, până la 48 de ore. Untul de cacao este un excelent ingredient emolient care se topeşte la temperatura corpului, hrănește pielea şi ȋi restabileşte strălucirea naturală. Bogat în acizi graşi esenţiali, uleiul de macadamia hidratează intens, conferind o senzaţie catifelată şi fină.

Fără Parabeni – Fără Parafine – Fără Coloranţi

Extracte 100% naturale

Testate dermatologic

Comments

comments