Mai este cineva care nu ştie deja cã m-am hotãrât sã urmez cursurile unei şcoli de machiaj? Dacã totuşi mai existã cineva, am explicat AICI cum şi de ce am ales Monroe Make-up Academy. În continuare sunt de pãrere cã am luat cea mai bunã decizie, lucru care se datoreazã în realitate Sînzianei Iaru, profesoarei mele.

Pentru cã doresc sã îmi fiţi alãturi în acest episod al vieţii mele, aş vrea sã vã arat şi primele mele machiaje pe care le-am fãcut în calitate de cursantã a acestei şcoli. Chiar dacã par aparent simple, fiecare a reprezentat o provocare pentru mine şi m-a ajutat sã îmi îmbunãtãţesc tehnica.

Primul machiaj învãţat a fost cel de zi, iar modelul meu a fost draga mea Antonia cãreia îi mulţumesc maxim pentru rãbdare şi încredere 😀

 

Machiaj de zi 3

Machiaj de zi

Machiaj de zi 2

 

Al doilea machiaj învãţat a fost cel de searã, iar model mi-a fost Jully. Acest tip de machiaj se potriveşte persoanelor cu hooded eyes şi datoritã priceperii Sînzianei acum ştiu sã îl fac şi eu.

 

Machiaj de seara 2

Machiaj de seara 3

 

Al treilea machiaj învãţat este cel smoky, iar model mi-a fost o foarte bunã prietenã. Sînziana fost mândrã de mine la finalul acestui machiaj 😀

 

Smoky eyes

Smoky eyes 2

 

Şi pentru cã nu ştiam sã folosesc farduri de tip start powder, am rugat-o la final pe Sînziana sã îmi arate, aşa cã am transformat uşor machiajul smoky. Mie îmi place la nebunie rezultatul. Voi ce pãrere aveţi?

 

Burgundy make up

 

Imi cer scuze pentru calitatea scãzutã a fotografiilor, recunosc, sunt fãcute cu telefonul.

 

Vã place acest tip de postãri ? Vreţi sã vã arãt şi urmãtoarele mele isprãvi de la cursuri?

––-

Vezi si alte ispravi de la scoala de make-up!

Comentariile la 15 despre “Primele isprãvi în calitate de cursantã Monroe Make-up Academy

 1. Macy spune:

  Mie imi plac genul acesta de postari chiar speram sa le faci si san e povestesti cum e la curs. Imi place mult primul maichiaj pe care l-ai facut, cel de zi, arata foarte bine 🙂

  1. Macy spune:

   Scuze greselile, l-am scris rapid 🙁

 2. Flory Florentina spune:

  Super. Imi place la nebunie smoky-ul. Nu am incercat niciodata sa il fac dar acum m-ai motivat sa pun mana sa il incerc. :*

 3. Lamiita Durac spune:

  Foarte frumoase , esti o eleva silitoare 😀 , de fapt atunci cand exista pasiune in ceea ce faci , succesul de garantat .

 4. Felicitari! Era si pacat sa nu faci ceva in domeniu, chiar te pricepi si se vede ca-ti place! Sa mai pui poze cu operele tale, imi plac mult:D.

 5. Ce imi place ultimul, cred ca voi fura putina inspiratie 😀 Spor, odata si odata vreau sa fac si eu un curs, poate chiar acesta.

 6. Camelia spune:

  Arata super, daca mai ai nevoie de modele ma ofer voluntara! Mai ales pentru ca am hooded eyes si ce i-ai facut lui Jully arata bestial!

 7. Allina D spune:

  Da, daaaa, vrem mai multe poze 😀
  Mult succes!

 8. Beatrice Db (Beabubi) spune:

  Imi place de mor ultimul machiaj… cu tot cu transformarea!
  Felicitari!

 9. Milena spune:

  arata foarte frumos machiajele, bravo! si eu am pleoape cazute si la ochi aproape niciodata nu ma dau cu altceva in afara de rimel, ca am senzatia ca imi sta aiurea cu farduri…daca mai vrei modele pentru machiaj, eu ma ofer cu drag. te pup!

 10. Hei, bravo, bafta la curs!

 11. Beautifullm spune:

  Ce frumos! Sa ne mai arati! :*

 12. Daniela Stanciulescu spune:

  vai! cat de frumos a iesit smokey,desi o cunosc de o viata pe georgy nu am recunoscut o pt 10 secunde :)) esti extrem de talentata!!!!

 13. Macy spune:

  Imi plac mult astfel de postari. Si machiajele pe care le-ai facut sunt foarte frumoase. Imi plac mult cel de zi si cel de seara, dar si transformarea machiajului smokey e minunata 🙂 succes la urmatoarele cursuri si de abia astept urmatoarele ispravi 🙂

 14. adelina spune:

  ultimul machiaj este superb….e perfect!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *