Mai este cineva care nu ştie deja cã m-am hotãrât sã urmez cursurile unei şcoli de machiaj? Dacã totuşi mai existã cineva, am explicat AICI cum şi de ce am ales Monroe Make-up Academy. În continuare sunt de pãrere cã am luat cea mai bunã decizie, lucru care se datoreazã în realitate Sînzianei Iaru, profesoarei mele.

Pentru cã doresc sã îmi fiţi alãturi în acest episod al vieţii mele, aş vrea sã vã arat şi primele mele machiaje pe care le-am fãcut în calitate de cursantã a acestei şcoli. Chiar dacã par aparent simple, fiecare a reprezentat o provocare pentru mine şi m-a ajutat sã îmi îmbunãtãţesc tehnica.

Primul machiaj învãţat a fost cel de zi, iar modelul meu a fost draga mea Antonia cãreia îi mulţumesc maxim pentru rãbdare şi încredere 😀

 

 

Al doilea machiaj învãţat a fost cel de searã, iar model mi-a fost Jully. Acest tip de machiaj se potriveşte persoanelor cu hooded eyes şi datoritã priceperii Sînzianei acum ştiu sã îl fac şi eu.

 

 

Al treilea machiaj învãţat este cel smoky, iar model mi-a fost o foarte bunã prietenã. Sînziana fost mândrã de mine la finalul acestui machiaj 😀

 

 

Şi pentru cã nu ştiam sã folosesc farduri de tip start powder, am rugat-o la final pe Sînziana sã îmi arate, aşa cã am transformat uşor machiajul smoky. Mie îmi place la nebunie rezultatul. Voi ce pãrere aveţi?

 

 

Imi cer scuze pentru calitatea scãzutã a fotografiilor, recunosc, sunt fãcute cu telefonul.

 

Vã place acest tip de postãri ? Vreţi sã vã arãt şi urmãtoarele mele isprãvi de la cursuri?

——-

Vezi si alte ispravi de la scoala de make-up!

Comments

comments