Dacã vã întrebaţi ce este cu acest titlu ciudat, voi elucida repede misterul: toatã sãptamâna trecutã mi-am petrecut-o urmând un curs de Formare de Formatori.

A fost o sãptãmânã încãrcatã, care m-a ţinut departe de ocupaţiile mele preferate, dar a meritat sã sacrific aceastã sãptãmânã din viaţã pentru cã acum sunt trainer autorizat. Probabil cã vã întrebaţi trainer în ce, iar eu vin repede cu rãspunsul: trainer în managementul proiectelor (şi europene), deocamdatã.

Care este legãura cu Marilyn Monroe, atunci?

marilyn monroe

La curs am fost numai doamne…cam 600 la numãr, iar în grupa mea 20. Pentru examenul final aveam de fãcut o prezentare. Subiectul era la alegere. Noi la curs am învãţat CUM sã fim traineri şi nu CE predã trainerul, aşa cã folosind toate metodele şi instrumentele oferite de-a lungul celor 5 zile de curs, a trebuit sã prezentãm ceva mai întai colegelor şi apoi comisiei de examinare.

Mizând pe faptul cã erau numai doamne la curs, am zis sã abordez o temã simpaticã, pe care o stãpâneam bine şi care sã fie de interes general: machiajul, doar sunt bunã şi la asta, nu? Şi am ales cel mai celebru şi iubit machiaj din ultimele decade: machiajul lui Marilyn Monroe desãvârşit de Allan Snyder.

Chiar dacã prestaţia mea nu a fost excelentã, doamnele au arãtat interes pe tot parcursul prezentãrii datoritã temei alese. Cu siguranţã situţia nu ar fi fost atât de roz dacã aş fi ales managementul proiectelor 😀

Mã gândeam la un moment dat, cã aş avea nevoie de un grup pe care sã îl “chinui” cu câteva traininguri şi workshopuri pânã reuşesc eu sã corectez toate greşelile pe care le fac, cele mai mari fiind cã uit sã respir şi rãmân fãrã aer şi cã mã mişc tot timpul ameţindu-i pe cursanţi. Ce ziceţi, este cineva interesat de scurte sesiuni de training pe teme de frumuseţe & machiaj şi management de proiect?

 

Comentariile la 5 despre “De ieri, formator în machiajul Marilyn Monroe :)

 1. Malina spune:

  Ma tenteaza doar asa ca sa te cunosc 😀 te pup si felicitari :*

 2. endreviews spune:

  Ideea ta a fost foarte originala,cu siguranta!Cred ca mi-ar fi placut sa fiu acolo.

 3. Kisstyana spune:

  Suna bine! Mult succes in continuare! Pupici!

 4. Te-ai orientat foarte bine cu tema aceasta, sunt atat de multe tipe care nu indraznesc sa puna nici doua culori la ochi, probabil le-ai fascinat. Si ar fi dragut un get together pe subiecte de beauty, mai ales daca mai invatam cate ceva

 5. Te-ai orientat foarte bine cu tema aceasta, sunt atat de multe tipe care nu indraznesc sa puna nici doua culori la ochi, probabil le-ai fascinat. Si ar fi dragut un get together pe subiecte de beauty, mai ales daca mai invatam cate ceva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *