Melkior este unul dintre brandurile mele preferate de cosmetice. Şi vă pot da cel puţin 3 motive bune pentru merită să încercaţi măcar un produs:

  1. Este un brand românesc;
  2. Calitatea produselor este foarte bună, la nivelul celor profesionale;
  3. Preţurile sunt destul de mici;

Lac de unghii Bright Night MELKIOR

Acum că aproape v-am convins, vreau să vă prezint cele mai noi prouduse lansate de Melkior în ordinea preferinţelor mele.

Buze

Gama de rujuri mate se îmbogăţeşte cu încă două nuanţe: Closer (violet) şi Caramel (portocaliu-nude). Acestea au o acoperire perfectă, sunt intens pigmentate, nu usucă buzele, nu migrează şi sunt foarte rezistente.

Preţ 39,90 lei

melkior-lipstick-closer

Ten

Gama de pensule profesionale de machiaj se îmbogăţeşte cu o pensulă pentru fond de ten din păr sintetic.Din punctul meu de vedere pensula de fond de te are dimensiunea şi forma perfectă pentru aplicarea produselor prin mişcări de buffing. Este deja pe lista mea de dorinţe!

Preţ 89,90 lei.

Pensula pentru fond de ten MELKIOR 89,90lei

Privire

Am încercat atât genele de tip smocuri Melkior, cât şi cele de tip bandă şi vă pot spune că sunt foarte uşor de aplicat. Un nou model de gene false de tip bandă fabricate din păr natural este acum disponibil în magazine şi online.

Preţ 24,90 lei

Gene false din par natural MELKIOR 19,90lei

De asemenea, pentru persoanele care nu doresc să poarte gene false, Melkior a lansat I feel pretty mascara cu o textură elastică inovatoare ce oferă un aspect uimitor genelor, curbându-le şi dându-le volum. Peria din fibre e special concepută pentru a separa genele, fără a le încarcă şi pentru a obţine un aspect sofisticat.
Preţ 39,90 lei

Mascara I FEEL PRETTY Melkior 39,90lei (1)

Manichiură

Eu sunt mare fan al aplicaţiilor speciale pe unghii, aşa că aveam nevoie de o pensulă pentru aplicarea paietelor precum este cea lansată de Melkior. După cum arată pare potrivită şi pentru aplicarea fardului de pleoape. Revin cu impresii mai târziu!

Preţ 9,90 lei

Pensula pentru paiete MELKIOR 9,90lei

Iată un produs foarte necesar creat de Melkior pentru o uscare mult mai rapidă a ojei pe unghii – noul Accelerator de Uscare cu Pipetă. Se aplică după stratul de top coat pe toată suprafaţa unghiei.

Preţ 24,90 lei

Accelerator de uscare cu pipeta MELKIOR 24,90lei

Si pentru că sunt foarte pasionată de tot ce este metalic, cu siguranţă noul lac de unghii Melkior în nuanţa Bright Night va apărea în curând pe unghiile mele. In plus, in experienţa mea lacurile de unghii Melkior rezistă foarte bine pe unghii!

Preţ 29,00 lei

Lac de unghii Bright Night MELKIOR 29,00lei (1)

Produsele pot fi achiziţionate din magazinele Melkior din Bucureşti, Constanţa şi Cluj, dar şi online de pe site-ul www.melkior.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *