În general nu întâlnesc produse pe care sã le detest pentru cã nu fac investiţii de niciun fel fãrã sã mã documentez înainte despre respectivul produs, dar şi pentru cã am anumite principii, ingrediente sau preferinţe de care ţin cont indiferent de situaţie.

De exemplu, în privinţa îngrijirii pãrului prefer produsele care au la bazã uleiuri magice precum cel de argan, macadamia, mãsline, sau ingrediente precum mierea, ovãzul sau preferata mea, mãtasea.

Mãtasea este un ingredient special ce conţine 17 din cei 19 aminoacizi ai firului de păr, creând o afinitate puternicã, care repară, protejează şi revitalizează. De asemenea, printr-o acţiune din interior spre exterior, mătasea fortificã firul, oferindu-i mai multă textură şi volum.

În plus, mătasea este singura fibră din lume mai rezistentă decât oţelul şi singurul ingredient cu gradul de hidratare de 3 ori mai mare decât greutatea sa. Printr-o acţiune din interior spre exterior, mătasea fortifică firul de păr.

Acesta este unul dintre principalele motive pentru care folosesc produsele CHI Infra by Farouk Systems şi dacã vã încântã şi pe voi la fel de mult acest ingredient magic, sunt foarte fericitã sã vã anunţ cã un nou brand din portofoliul Farouk Systems este disponibil începând cu sfârşitul lunii septembrie în toate farmaciile din reţeaua Sensiblu.

Este vorba despre Biosilk, prima linie de produse pentru îngrijirea pãrului care a fost creata pe bazã de proteine de mãtase pentru a oferi cel mai fin, strãlucitor si sãnãtos pãr. Acestã linie de produse este bine cunoscutã şi foarte apreciatã peste hotare.

Premii precum Allure’s Best Beauty Award, Glamour’s Glammy Award, Salon Plus Editor’s Choice Award sau Launch Pad’s Best Product Award recomandã Biosilk ca un produs favorit între preferinţele profesioniştilor şi ale consumatorilor. Toate produsele sunt create si fabricate in SUA.

Cum asigură Biosilk o strălucire incredibilă şi de durată? Molecula de mătase conţinută de produsele Biosilk are o structură triunghiulară care repară zonele deteriorate şi îmbracă firul de păr oferind astfel o strălucire tridimensională.

Pe mine sincer m-a convins şi mã bucur cã o gamã completã de produse profesionale pentru îngrijirea şi aranjarea pãrului este acum accesibilã tuturor prin reţeaua farmaciilor Sensiblu.

Brandul Biosilk conţine 6 game: Silk, Cleanse, Condition, Revive, Style şi Finish.

buline silk

biosilk ser silk therapy

Produsul vedetã este Serul Silk Therapy (foarte asemãnãtor cu cel Silk Infusion de la CHI) care este un tratament leave in este ideal pentru toate tipurile de pãr. Poate fi folosit atât pe pârul umed cât şi uscat sau chiar si pe corp.

Folosit pe pãrul umed ajutã la o reparare şi hidratare mai rapidã a pãrului.

Folosit pe pãrul uscat ajutã la o strãlucire şi maleabilitate incredibilã si protejeazã împotriva factorilor externi (vânt, soare, umiditate etc).

Pret 79,90 lei

Însã, eu aş dori sã menţionez şi cele 3 produse care m-au cucerit pe mine: Şamponul uscat Dry Clean Shampoo (82,90lei), Spray-ul pentru strãlucire Shine On (88,90lei) şi Spray-ul fixativ Finishing Spray (63,90lei).

biosilk sampon uscat

biosilk spray pentru stralucire

biosilk spray fixativ natural

Preţurile produselor variazã între 60 şi 100 lei, iar în aceastã perioadã puteţi de beneficia de o promoţie – la fiecare şampon cumpãrat, veţi primi gratuit un balsam.

1050 5478

Comentariile la 3 despre “Dupã ce mã ghidez când îmi aleg produsele de îngrijire

 1. Andreea Cretu spune:

  Buna
  si eu sunt „fana” a produsele care au la bazã uleiuri de argan, cunoscut si sub numele de “aurul Marocului”. Uleiul de argan contine aproximativ 20% acizi grasi saturati (acid palmitic si acid stearic) si aproximativ 50% acizi grasi mononesaturati (acid oleic). Eu folosesc un ulei de argan bio de la Cosmo Naturel – http://www.skinpriority.ro.
  Il folosesc inclusiv dupa dus, pe pielea umeda, imi hidrateaza pielea conferindu-i prospetime si un aspect catifelat. La-m convins pana si pe sotul meu sa-l folosesca ca aftershave intrucat hidrateaza pielea sensibila dupa barbierit si previne iritatiile.
  O sa incerc si produsele prezentate de tine de la Biosilk. Revin cu impresii!

 2. Adri spune:

  Eu am inceput recent sa folosesc Slk Therapy de la Biosilk dupa o perioada mai lunga in care am flosit ulei de argan. Pretul e cam pieperat 🙂 dar cred ca merita. Am observat ca parul e mai matasos daca il usuc cu fohenul dupa Silk Therapy decat daca il las sa se usuce natural (am observat asta si cu uleiul de argan).

  1. Ioana spune:

   Adriana chiar trebuie sa il usuci cu foehn-ul dupa deoarece caldura activeaza moleculele de matase care patrund mai usor in firul de par.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *