fond ten 2Sãptãmâna trecutã vã anunţam cã Yves Rocher a lansat un nou fond de ten, un produs de care am fost foarte entuziasmatã de îndatã ce l-am vãzut. Mi-a plãcut ambalajul, textura, descrierea ..pur şi simplu a fost chimie între noi!

Fondul de ten Pure Light face parte din noutãţile pe care YR le-a pregãtit pentru ultima parte a anului 2012, dezvãluind o inovaţie pentru Cosmetica Vegetalã, un nou ingredient  activ inedit care este introdus  şi în  fondul de ten – extractul de Orez.  Acesta este un ingredient activ îmbogãţit cu Inositol Vegetal, o moleculã care stimuleazã metabolismul celular general şi permite ameliorarea strãlucirii pielii. Pur şi simplu este un intensificator pentru respiraţia celularã!

Pe măsură ce îl aplicaţi, tenul își regăsește vitalitatea și strălucirea : este mai fin și mai luminos.
Textura sa hidratantă și proaspătă se aplică ușor și uniform. Aceasta asigură tenului un confort maxim, un aspect natural exact ca o a doua piele. Textura pielii este vizibil netezită și tenul este uniformizat. Pielea respiră, tenul este perfect, strălucitor și luminos.

Dupã cum puteţi observa şi din poze, acoperirea pe care o oferã este micã, dar tenul devine mai uniform, iar pielea mai netedã. Nuanţa Beige 200 Teint Clair este perfectã pentru mine. Îmi place foarte mult aspectul final şi faptul cã nu simt deloc acest fond de ten pe ten oricât de mult produs aş aplica. Chiar este ca o a doua piele! Însã aş vrea sã pe precizez cã are tendinţa de a evidenţia pielea uscatã de pe aripile nasului dacã nu este foarte bine hidratatã.

Dacã aveţi probleme mai mari (acnee, roşeaţã, vinişoare) nu îl recomand. Pe tenul gras în zona T recomand aplicarea unei pudre, dar chiar şi aşa luciul tot va aparea dupã câteva ore. Rezistã pe ten în jur de 8-9 ore. Consider cã este potrivit tuturor tipurilor de ten, chiar şi celor mai sensibile.

Pure Light este disponibil în 6 nuanţe: 2 nuanţe cu subton roz şi 4 nuanţe cu subton bej.

Acum gãsiţi Fondul de ten Pure Light la reducere pe site-ul Yves Rocher de la 69lei la 49lei. Detalii aici.

yves rocher pure light foundation

 

Comentariile la 10 despre “Review Fond de ten Yves Rocher Pure Light

 1. diideea spune:

  eu iubesc de la ei fondul de ten restructurant cu extract de Trandafir..

  1. Derma spune:

   tot ala e si preferatul meu!

   1. Ioana Dumitrache spune:

    Ma bucur mult sa aud asta 🙂

 2. Andreea spune:

  Tu oricum ai un ten superb :* Si pe mine ma tenta acest fond de ten .Super oferta cu apa de toaleta de trandafiri,de ar fi aceleasi oferte si aici! Pupicei!

 3. Rokolla@ spune:

  Am vazut si eu oferta asta si cred ca am sa dau si eu o conanda!

 4. gavrila daniela spune:

  produsele lor sunt ft bune ….si sunt ft multumita si de fondul de ten

 5. Alexantza spune:

  Pe mine ma tenteaza un alt fond de ten de la ei, dar nici acesta nu ar fi rau, pentru zilele in care nu am probleme cu tenul. 😀

 6. Fagaras Ioana spune:

  Ii bun pentru tenul gras?

  1. Da, dar trebuie fixat cu pudra

  2. Da, dar trebuie fixat cu pudra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *