În ultimii patru ani, de când sunt beauty blogger, am văzut multe inovaţii în domeniul de skin care. Unele au fost de-a dreptul revoluţionare, altele mai mult dezamăgitoare. Important este că am fost martora acestor revelaţii, iar experienţa acumulată m-a ajutat să-mi formez un filtru propriu prin care trec toate aceste noutăţi înainte de a mă entuziasma şi de a hotărî să le dezvălui şi cititoarelor mele.

SKINNERGY_the-BFF-blog

elmiplant SKINNERGY – o lansare veselă şi colorată

Astăzi am ales să vă povestesc despre elmiplant SKINNERGY – un nou ritual de îngrijire a pielii propus de elmiplant. Mi-a plăcut ideea de a crea produse eficiente ce încorporează tehnologii sofisticate şi de a le oferi publicului într-o prezentare simplă, uşor de folosit şi introdus în rutina proprie – aşa că trebuie musai să vă spun şi vouă cum stă treaba.

Totul porneşte de la pielea tânără pe care ne-o dorim pentru tot restul vieţii, dar pe care o avem pentru o perioadă limitată de timp. elmiplant SKINNERGY este o gamă ce mixează puterea superfructelor cu ingrediente hrănitoare avansate, adică livrează pielii un cockteil hidratant bogat în antioxidanţi. Şi adevărul este că la orice vârstă avem nevoie de antioxidanţi care să lupte cu radicalii liberi – acei atomi care atacă celulele sănătoase (citeşte aici mai multe despre efectele radicalilor liberi).

Ritualul de îngrijire a pielii elmiplant SKINNERGY este unul complet căci conţine produse destinate tenului, dar şi corpului.

elmiplant SKINNERGY face care

Cu zâmbetul pe buze vă anunţ că gama SKINNERGY pentru îngrijirea tenului vă oferă trei creme hidratante pentru ten normal/mixt, uscat sau gras. Aceastea conţin extracte de superfructe 100% naturale, sunt îmbogăţite cu tehnologia Moisture Plus – o combinaţie unică de agenţi de hidratare şi bio-polimeri naturali, şi cu SPF 15 care protejează tenul împotriva radiaţiilor nocive de tip UVA/ UVB. Moisture Plus acţionează ca un film protector pentru piele şi ca rezervor de agenţi de hidratare la nivelul epidermei, asigurând hidratare pentru 24 de ore.

SKINNERGY Refresh it! Crema-gel pentru ten normal/ mixt este îmbogăţită cu extract de goji 100% natural. Textură uşoară se absoarbe rapid, iar fructele de goji, bogate în antioxidanţi, ajută la creşterea energiei, vitalităţii şi rezistenţei pielii.

SKINNERGY Go moist! Crema pentru ten uscat cu extract de lychee este nutritivă, având o textură bogată, dar non-grasă, şi oferă tenului hidratarea necesară. Extractul de lychee 100% natural este bogat în antioxidanţi şi minerale şi este un excelent agent hidratant şi nutritiv.

SKINNERGY Break free! Crema pentru ten gras conţine extract de guava şi are o textură de cremă-gel ce oferă tenului un aspect proaspăt şi matifiat. Pe lângă guava care ajută la hidratarea, catifelarea şi energizarea tenului, crema este îmbogăţită şi cu SEPIMAT™ P ţine sub control excesul de sebum.

Preţ: 15.04 lei

JPG RGB elmiplant 20+ Skinnergy FAMILY WOW

elmiplant SKINNERGY body care

Şi pentru că elmiplant nu face lucrurile pe jumătate, a completat gama SKINNERGY cu trei produse delicioase şi senzaţionale pentru îngrijirea pielii corpului. Aromele fresh-fructate  activează simţurile şi revitalizează pielea mulţumită proprietăţilor superfructelor, ale căror extracte naturale se regăsesc în fiecare produs.

Cele trei creme au o absorbţie rapidă şi sunt special concepute pentru a asocia ritualul de îngrijire cu o anumită stare de bine, după cum le spune şi numele: So alive!, So pampered! şi So bright!. În plus, complexul Nutri Moist 48h combină puritatea extractelor naturale cu puterea ştiinţei şi ajută la o hidratare şi îngrijire îndelungate.

SKINNERGY So alive!, crema de corp pentru piele normală/ uscată este îmbogăţită cu extract 100% natural de superfructe de goji ce ajută la protejarea pielii şi menţinerea unei hidratări optime. Formula specială hrăneşte în profunzime pielea şi luptă împotriva radicalilor liberi. În urma utilizării, pielea capătă un aspect radiant şi se va simţi So alive!

SKINNERGY So pampered! pentru pielea uscată, conţine extract de lychee 100% natural, hrăneşte şi hidratează pielea în profunzime şi o învăluie într-un parfum delicat. Pielea rămâne elastică, suplă şi îşi păstrează aspectul sănătos. În plus, crema cu super lychee te va face să te simţi So pampered!

SKINNERGY So bright! pentru piele ternă conţine extract de guava 100% natural, o sursă excelentă de substanţe nutritive care ajută la hidratarea, catifelarea şi energizarea pielii, conferindu-i un aspect sănătos şi radiant. Pielea va deveni So bright!

Preţ: 11,07 lei

JPG RGB elmiplant Skinnergy Lotion FAMILY

Aţi ajuns până aici? Bun, pentru că vă pregătesc o surpriză plină de skinnergie!

 

Comments

comments